Стилиян Петров: Заедно ще победим тази шайка безхаберници

https://svobodnoslovo.eu/sport/stiliyan-petrov-zaedno-shte-pobedim-tazi-shayka-bezhabernici/125949 SvobodnoSlovo.eu
Стилиян Петров: Заедно ще победим тази шайка безхаберници

Бившият капитан на българския национален отбор Стилиян Петров, който е част от екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов, говори за скандалите, които съпътстваха вписването на Михаил Касабов като временен президент на родната централа.

„Времето за действие е сега. Нека заедно, да гарантираме, че футболът в нашата страна ще остане спорт на честта и радостта за поколения напред“, заяви бившият капитан на Селтик и Астън Вила.

„Нашите действия днес ще оформят бъдещето на футбола, които обичаме, и не се съмнявам, че заедно ще победим срещу тази шайка безхаберници“, добави Стенли.

Източник: ФОКУС

5 Коментара

Позорници сте

преди 3 месеца

Подкрепяме изцяло Борислав Михайлов! Вие - новите - сте същите като асен фасилеф, про100 к!р0, Антихрист Ифаноф, атанас атанас0ф, ифайло мирчеф! Вие нямате знания, дори не знаете какво е морал, стелияне! Да, с малка буква, защото се принизи на нивото на изгонения от световния футбол дмитре бербетоф, който многократно отказваше да играе за България, изоставяше съотборниците си, качвайки се на чартъра си и дим да го няма! Вие, стелияне, заедно с дмитре барбуняка, сте позор за България! Цитирам Красимир Балъков отпреди години: "На националния отбор не се отказва"!

Коментирай

Не ви искаме, измамници

преди 3 месеца

Вие просто искате да седнете край масата и да започнете вие да бъркате в кацата с меда - искате вие да участвате в корупцията! Не ми говорете, че ще спирате корупцията, тези залагалки са за наивници! Бербет0ф какво работи трета година, като беше изгонен И от аматьорския футбол на Индия?! Какво работи?! Смятате хората за бездарници, презирате хората. Мислите си, че, като сте играли за чужди държави и за чужди отбори, имате право да сте шефове на бившата ви Родина България?!

Коментирай

Не, не и не

преди 3 месеца

Какъв опит, какъв стаж има дмитре барбунякът?! Къде е бил треньор, къде е бил директор, колко години е ДАВАЛ лични средства за НЕЩО?! Колко години е бил треньор, колко години е бил директор на футболен отбор дмитре барбунякът, за да претендира за НАЙ-ВИСОКИЯ пост във футбола в бившата му Родина?! Не може от най-ниското ниво да прескачате стъпала и да седнете на ТРОНА! Вие сте шайка измамници - като сегашната "клопка", която работи САМО срещу България, унищожава България и работи за сащ и за англия!

Коментирай

Фен

преди 3 месеца

Успех Стилияне! С вас сме! Изметете долната, корумпирана футболна мафия, с перука.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.