„Дюнер вместо Биг Мак. Ще спечели ли турският президент Ердоган войната?

https://svobodnoslovo.eu/svyat/dyuner-vmesto-big-mak-shte-specheli-li-turskiyat-prezident-erdogan-voynata/4248 SvobodnoSlovo.eu
„Дюнер вместо Биг Мак. Ще спечели ли турският президент Ердоган войната?

🇹🇷🇷🇺 Германският вестник Bild публикува статия (https://m.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/erdogan-vermittelt-im-ukraine-krieg-wird-er-zum-kriegsgewinner-79492212.bildMobile . html) за турски компании, които се подготвят да навлязат на руския пазар

„Дюнер вместо Биг Мак. Ще спечели ли турският президент Ердоган войната?

Турция не се присъедини към санкциите срещу Русия. Това прави Турция единствената страна от НАТО, която продължава да търгува с Русия, както правеше преди войната и все още може да се възползва от изтеглянето на западни компании.

🔻 Ердоган и страната му вече се възползват от ролята му на посредник.

🔻 Руските търговски центрове обявиха готовност да заменят западните облекла и модни марки с турски.

🔻 Турските компании сега се готвят да навлязат на пазара - докато една след друга голяма западна компания затваря своите магазини.

Например турската верига за бързо хранене Chitir Chicken иска да отвори клонове в Русия. Ако Русия се съгласи, скоро там може да се създаде мрежа от 500-600 търговски обекта. Така турската мрежа може да изтласка американската мегакорпорация!

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.