ПОДПАЛИХА ЛИ ФРАНЦИЯ?

https://svobodnoslovo.eu/svyat/podpaliha-li-franciya/118415 SvobodnoSlovo.eu
ПОДПАЛИХА ЛИ ФРАНЦИЯ?

 

Точно една година след като един мюсюлманин отряза главата на учителя Самуел Паси, друг вярващ в Мохамед, крещейки "Алах Агбар" прободе смъртоносно друг учител в колеж в северния френски град Арас. Други двама учители са ранени. Единият от тях бере душа. Убиецът е емигрант от Чечня. Макрон е изтичал на мястото на престъплението. Цяла Франция е нащрек. 

Днес - петък, е денят на мюсюлманската молитва...Шефа на Хамас покрил се в Катар, призова за световен Джихад срещу неверниците! 

Френските мюсюлмани излизат на протести тази вечер, въпреки забрана.

Божидар Чеков

6 Коментара

Иванова

преди 6 месеца

Ще пострадат невинни хора. Макрон и шефа на Хамас ги пазят, както и всички виновници за конфликтите по света.

Коментирай

Един французин

преди 6 месеца

Французите това си го знаем отдавна, те проблемите си ги имаме от години. Колкото и да се правят, че няма нищо, отдавна вече е станало късно. Така че сега колкото и да скачат, няма какво да направят - нито Мак(а)рон, нито някой друг от глупавите евробюрократи. Бавно и полека нещата си идват на мястото - първо в скандинавските държави, след това в централно европейските. Сега либералните европейци ще разберат колко глупави са били... Но вече е късно, нищо не може да помогне - войната срещу християнската цивилизация върви с пълна сила...

Коментирай

Иванова

преди 6 месеца

Ще пострадат невинни хора. Макрон и останалите виновници за конфликтите по света ги охраняват.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Чеков, влизай бързо в бункера...

Коментирай

В.Л.

преди 6 месеца

Франция е далеч от подпалване.Гледайте си ганьовската помия

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.