Русия: Колкото и оръжия да доставят САЩ на Украйна, всички ще бъдат унищожени и пленени

https://svobodnoslovo.eu/svyat/rusiya-kolkoto-i-orazhiya-da-dostavyat-sasht-na-ukrayna-vsichki-shte-badat-unishtozheni-i-pleneni/123108 SvobodnoSlovo.eu
Русия: Колкото и оръжия да доставят САЩ на Украйна, всички ще бъдат унищожени и пленени

Колкото и оръжия да измоли Володимир Зеленски по време на посещението си в Съединените щати, всички те ще бъдат или унищожени от руската армия, или изоставени, заяви на среща  на Съвета за сигурност на ООН първият заместник-постоянен представител на Москва в организацията Дмитрий Полянски, съобщават руски медии.

„Без значение колко оръжия изпроси украинският диктатор по време на започващото си цирково шоу с протегната ръка в Съединените щати, всички те ще бъдат или унищожени от руската армия на бойното поле, или просто изоставени. Това вече е признато от водещите Западни военни експерти“, заяви дипломатът.

Зеленски започна посещението си във Вашингтон в понеделник. По време на първата си реч във военната академия той разкритикува Конгреса за забавянето му в съгласието за допълнителна помощ на Украйна и поиска оръжия. Във вторник той ще има аудиенция при президента на САЩ Джо Байдън и срещи с представители на Конгреса.

Според Полянски евентуалното предаване на оръжия по никакъв начин няма да повлияе на изпълнението на руските цели в Украйна.

https://otupor.com/

1 Коментара

Стоян Вичев

преди 5 месеца

Украйна умря за кефа на САЩ! Нагло-саксите са ПАРАЗИТИ, които крадят и експлоатират света, но крят им се вижда!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.