Руски медии: ФСБ е задържала украински агент заради план за атентат на боен кораб

https://svobodnoslovo.eu/svyat/ruski-medii-fsb-e-zadarzhala-ukrainski-agent-zaradi-plan-za-atentat-na-boen-korab/137887 SvobodnoSlovo.eu
Руски медии: ФСБ е задържала украински агент заради план за атентат на боен кораб

Руската федерална служба за сигурност (ФСБ) каза, че е предотвратила план за "терористична атака" на боен кораб и е задържала под стража агент на украинските служби за сигурност, съобщиха руски медии, цитирани от Ройтерс.

Според медиите обект на атаката е бил единственият руски самолетоносач "Адмирал Кузнецов", чиито ремонти бяха няколкократно отлагани в пристанище Мурманск.

ФСБ каза, че украински гражданин се е свързал с един от матросите и се е опитал да го подтикне да извърши атака на кораба, но украинецът е бил задържан.

Информацията на Ройтерс не е потвърдена от независим източник.

trud.bg

3 Коментара

Посетител

2 months before

А колко други сте пропуснали... Я се стегнете и започнете да си гледате работата! Война се води а вие се назландисвате (помайвате, повъртате)!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.