ТАГАРЕВ ЗАГУБИ СКЪП ПРИЯТЕЛ!

https://svobodnoslovo.eu/svyat/tagarev-zagubi-skap-priyatel/115947 SvobodnoSlovo.eu
ТАГАРЕВ ЗАГУБИ СКЪП ПРИЯТЕЛ!

 

Мястото на неговия колега в Киев изстина внезапно. Зеленски уволни Олекси Резников, след като го обвини в корупция. Споразумял се министърът да купува оръжие от доставчиците с надценка. Разликата на цената взимал за себе си. Не бива да се правим на учудени.

В България всичко закупено от държавата също е в страни от пазарната икономика. "Ин Хаус" е традиционно общоприето обяснение. Покупките на украинско оръжие обаче са огромни, несравними с асфалта необходим за магистралите у нас или злополучната ТОЛ СИСТЕМА.

Американците вероятно са дръпнали ушите на Зеленски, още повече, че министърът купувал турско оръжие вместо американско.

Този път контраофанзивата започва истински...

Божидар Чеков

5 Коментара

Мишо

10 months before

Какво чудно има в далаверите на държавното "ръководство на "укрите"?! Та там основно са хазари, тоест евреи. А те са пословични с любовта си към парите и далаверите. Включително и ЗЕЛЕНчука. Покрайнината милостиво е наредена от западните си "приятелии, на второ място /след Русия, естествено/ сред най-корумпираните страни в света

Коментирай

Посетител

10 months before

Тю, язък! Тамън да се сбъдне мечтата на наш Магаренко да стане военен министър на Усрайна и го превариха... Ама то така, като дремеш в София а не си на място в Киiв - това става, други те пререждат!

Коментирай

Крис

10 months before

И като наказание за корупционните схеми го гласят за посланик във Великобритания, след като махнаха оттам един от малцината си истински дипломати. А този, когото спрягат за следващ министър с интересното за рускоговорящи име "Умеров" /"умер" - умря/, особено за министър на отбраната по време на война, е много по-спорна фигура за самите украинци, ако се съди по потресаващо неприличните видеа, които е пускал сам в мрежата. Освен това там говорят, че бил свързан с кръгове на Гюлен в Турция. Ако е вярно, това няма как да не разгневи Ердоган.

Коментирай

Иван Пеев

10 months before

Дано скоро загубим скъп военнен министър. Е, ще отделя някой лев за венец, все пак ще бъде народен празник.

Коментирай

Жител на Евротериторията България

10 months before

Пак неслучайна дезинформация от френския гражданин и сътрудник на “Дойче веле” Божидар Чеков! Резников изобщо не е уволняван, защото знае предостатъчно за многомилиардните далавери на укронацистката върхушка. Пращат го посланик в Британия! Много е странно, че Чеков “не знае” това.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.