ТАГАРЕВ ЗАГУБИ СКЪП ПРИЯТЕЛ!

https://svobodnoslovo.eu/svyat/tagarev-zagubi-skap-priyatel/115947 SvobodnoSlovo.eu
ТАГАРЕВ ЗАГУБИ СКЪП ПРИЯТЕЛ!

 

Мястото на неговия колега в Киев изстина внезапно. Зеленски уволни Олекси Резников, след като го обвини в корупция. Споразумял се министърът да купува оръжие от доставчиците с надценка. Разликата на цената взимал за себе си. Не бива да се правим на учудени.

В България всичко закупено от държавата също е в страни от пазарната икономика. "Ин Хаус" е традиционно общоприето обяснение. Покупките на украинско оръжие обаче са огромни, несравними с асфалта необходим за магистралите у нас или злополучната ТОЛ СИСТЕМА.

Американците вероятно са дръпнали ушите на Зеленски, още повече, че министърът купувал турско оръжие вместо американско.

Този път контраофанзивата започва истински...

Божидар Чеков

5 Коментара

Мишо

1 year before

Какво чудно има в далаверите на държавното "ръководство на "укрите"?! Та там основно са хазари, тоест евреи. А те са пословични с любовта си към парите и далаверите. Включително и ЗЕЛЕНчука. Покрайнината милостиво е наредена от западните си "приятелии, на второ място /след Русия, естествено/ сред най-корумпираните страни в света

Коментирай

Посетител

1 year before

Тю, язък! Тамън да се сбъдне мечтата на наш Магаренко да стане военен министър на Усрайна и го превариха... Ама то така, като дремеш в София а не си на място в Киiв - това става, други те пререждат!

Коментирай

Крис

1 year before

И като наказание за корупционните схеми го гласят за посланик във Великобритания, след като махнаха оттам един от малцината си истински дипломати. А този, когото спрягат за следващ министър с интересното за рускоговорящи име "Умеров" /"умер" - умря/, особено за министър на отбраната по време на война, е много по-спорна фигура за самите украинци, ако се съди по потресаващо неприличните видеа, които е пускал сам в мрежата. Освен това там говорят, че бил свързан с кръгове на Гюлен в Турция. Ако е вярно, това няма как да не разгневи Ердоган.

Коментирай

Иван Пеев

1 year before

Дано скоро загубим скъп военнен министър. Е, ще отделя някой лев за венец, все пак ще бъде народен празник.

Коментирай

Жител на Евротериторията България

1 year before

Пак неслучайна дезинформация от френския гражданин и сътрудник на “Дойче веле” Божидар Чеков! Резников изобщо не е уволняван, защото знае предостатъчно за многомилиардните далавери на укронацистката върхушка. Пращат го посланик в Британия! Много е странно, че Чеков “не знае” това.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.