ЗЕЛЕНСКИ ОСТАНА БЕЗ ПАРИ!

https://svobodnoslovo.eu/svyat/zelenski-ostana-bez-pari/123331 SvobodnoSlovo.eu
ЗЕЛЕНСКИ ОСТАНА БЕЗ ПАРИ!

 

Започва истинската украинска криза. След като американският Конгрес отказа 80 или 100 милиарда допълнителна помощ за Киев, Виктор Орбан наложи своето вето, като се противопостави на отпускането на 50-те милиарда, които Фон дер Лайен беше приготвила за Украйна. Зимата наближава, новините от фронта не са добри и кризата може да се превърне в трагедия.

P.S. За всички които не познават американския начин на мислене - малко допълнение. Косвеното участие на САЩ във войната в Украйна, американците считат за инвестиция. Те очакваха бърза възвръщаемост, или някаква такава. Нищо подобно не се случва и както винаги са постъпвали в подобни ситуации, те спират да наливат пусто в празно. С други думи - ако не печелят, те спират да губят!

Божидар Чеков

4 Коментара

BLIMAN

преди 4 месеца

Цялата тази проамeриканско-украинска авантюра нe е нищо друго освен кадър от един western. Този тип войни, свършват винаги трагично за тези, които ги използват за да спечелят влияние и пари, а в случая и територия. САЩ нямат работа в тази част на Света... това са славянски земи, и ние ще ги отстояваме. А сега за тези, които могат да се нарекат предатели и помагачи на САЩ, В България както се видя, ги има в повече. Ако имат малко въображение трябва да знаят, че Русия може да ни "освободи" и за трети път...и тогава ще ги питам къде ще се покрият..?....

Коментирай

хамалин

преди 4 месеца

сащ никъде по света нямат право (до Горния с латинецата)

Коментирай

хамалин

преди 4 месеца

сащ никъде по света нямат право (до Горния с латинецата)

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Мечока дал на два заека пари и ги изпратил да му купят цигари от лавката в гората. Обаче зайците не се сдържали и изпили парите. Какво да кажат на Мечока? Единият заек казал: - Като отидем при Мечока и той ни попита къде са му цигарите, ти само погледни към мен, а аз някак си ще се оправя. - Добре, брато! Разчитам на теб, защото мен много ме е страх от Мечока! - казал вторият заек. Речено - сторено. Отишли при Мечока. - Къде са ми цигарите бе, лешпери такива?! Единият заек погледнал към другия, както се били уговорили, а другият заек извикал: - Какво ме зяпаш бе, лешпер? Изкърка парите на Мечока, а сега ме зяпаш мене.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.