ЗЕЛЕНСКИ СТАНА МНОГО НАГЪЛ, СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ НА ЦЯЛА ЕВРОПА

https://svobodnoslovo.eu/svyat/zelenski-stana-mnogo-nagal-sazdava-problemi-na-cyala-evropa/115233 SvobodnoSlovo.eu
ЗЕЛЕНСКИ СТАНА МНОГО НАГЪЛ, СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ НА ЦЯЛА ЕВРОПА

 

От едната врата го гонят, той влиза през другата. 

Те в селото го не щат, той на попа в къщата иска!

От Англия изпроси касетъчни бомби и ракетите „Сторм Шадоу”, от американците ракетна установка „Himars“, от Германия танковете „ Leopard“, сега измъкна от Дания и Нидерландия самолети F-16.

Този артист, корумпиран нагъл циркаджия, не му стигат стотиците хиляди загинали и пет пъти повече ранени украйнски момчета, но както върви ще опустоши Европа, както военно, така икономически! 

Спряха му вноса на зърнени храни сред които пшеница, слънчоглед, рапица и царевица в пет съседни на Украйна страни Полша, Румъния, Словакия, Унгария и България, защото качеството лошо, няма никакъв стандарт и цените толкова ниски, че фермерите в половин Европа щяха да фалират.

Сега този просяк Зеленски отново поиска от председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен в Атина, Европейският съюз да премахне частичната забрана за внос на селскостопанска продукция след 15 септември. 

"Важно е да се възстанови пълноценната безмитна търговия между Украйна и ЕС и да се осигури свободен достъп на украинския селскостопански износ до цялата територия на единния пазар", коментира Зеленски по време на срещата си. 

Разбирате ли, ние да сме зле, а той да е добре!

Що?

Защото половината пшеница е на краварския мегафонд „БЛЯКРОК“! 

Важното е да се продаде новата реколта, господарите му на Запад да си вземат паричките, а той комисионните!

Разбирате ли братя българи, за неговите няколкостотин милиона долара по бойните полета ще загинат примерно 500000 украйнски и над 100000 руски войничета, щото тоя миндил и шепа хора около него се продадоха на либералната парична илюзия. 

Идеята ли?

Вече всички я знаят, да станат МЮРЕ против Русия!

Да я унищожат, разпарчетосат като Югославия, Сирия, Ирак, Либия, да й вземат природните богатства, а какво ще стане после с неговата Украйна и Русия след това, ами идете в Либия или Сирия сега и ще видите! 

На снимката виждате „нежното неолиберално ръкостискане“ на двама герои от Достоевски, което ще струва на Европа стотици милиарди долари, рецесия, фалити и много сирачета в Киевска Рус!

Ето това прави Европейският Паси, където и да отиде само зулуми и проблеми в т.ч. и в България. 

След неговото тайно пристигане, ситуацията у нас се взриви. 

Посолството реши съдбата на националният празник 3-ти март, Росенец, МОЧА или ПСА, безобразните рокади в МВР, агента на МИ-6 пак замина в Украйна за да ни вкара по-бързо във войната, убийството на Петров, засилено производство и износ на боеприпаси чрез краварска фирма за фронта. 

Сглобката се оказа къч против президента! 

За да няма служебно правителство. 

Разбрахте ли най-накрая защо се правят коалиционните правителства у нас? 

Ами или за да се краде и лъжи, или против президента за да няма служебни правителства. 

Ей за тва!

А в това време инфлацията продължава да коси като чума и стагнацията започна да се усеща! 

Работи се за съсипване на страната и превръщането й в територия! 

З

За да не допуснем това се искат три неща.

Модел за обществено развитие!

Общонародно движение!

Масово присъствие на избори!

За съжаление хората обичат гъби и няма кой да измисли първите две! 

И все пак КАРТАГЕН т.е. НЕОЛИБЕРАЛИЗМЪТ трябва да бъде разрушен!

Петър Къртев

4 Коментара

Пламен

преди 8 месеца

За последно БОКЛУКЪТ Зеленски, ще получи Подарък - КЛОН и ВЪЖЕ! Този Подарък ще Бъде от Всички Живи Украинци! ЧЕСТИТО бе НАРКОМАН Еврейски!

Коментирай

dimat

преди 8 месеца

Абе,офффча юроспийска сган!Не зеленясалия плъъх е нагъл,а юроспийския планктон е за убиване,щом си стои и въобще не реагира на неговите изстъпления!И въобще стига тези оФФчи юроспийски "народи",ВИНАТА ЗА ТААПОТО ВИ ОФЧЕ СЪСТОЯНИЕ СИ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ВАША!бЕ-Е!

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Дъртата гювендия много е навита на интимна връзка... Как е притворила очички в очакване...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.