Александър Морфов със силно послание: ”Никога не се отказвайте да бъдете свободни”

https://svobodnoslovo.eu/uncategorized/aleksandar-morfov-sas-silno-poslanie-nikoga-ne-se-otkazvayte-da-badete-svobodni/52566 SvobodnoSlovo.eu
Александър Морфов със силно послание: ”Никога не се отказвайте да бъдете свободни”

Главният режисьор на Народния театър ”Иван Вазов” отправи силно послание след края на пиесата ”Животът е прекрасен”. Морфов каза на публиката: ”Никога не се отказвайте да бъдете свободни”. Това са думи на фона на житейските и административни битки, които режисьорът води след скандалите, които се разразиха в първата ни трупа заради премахнатата табелка на ПР-а Велислава Кръстева.

”Никога не се отказвайте да бъдете свободни”. Думите на Морфов са и в контекста на годишнината на войната, която Русия води в Украйна. В крайна сметка като общество ни е важно да се запитаме: "Колко ни струва днес да бъдем свободни?!" И да не забравяме, че това е непрекъснатия стремеж, който движи развиващия се човек.

Ирина Тодорова

https://frognews.bg/

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.