Бих посъветвал да се вземат на военен отчет всички украински бежанци-мъже

https://svobodnoslovo.eu/uncategorized/bih-posavetval-da-se-vzemat-na-voenen-otchet-vsichki-ukrainski-bezhanci-mazhe/52646 SvobodnoSlovo.eu
Бих посъветвал да се вземат на военен отчет всички украински бежанци-мъже

Бих посъветвал да се вземат на военен отчет всички украински бежанци-мъже. Ако САЩ ни притиснат да пращаме жива сила в Украйна, логично е първо да са те. Не може българи да ходят да загиват за Украйна, а в България да има хиляди украинци под формата на "бежанци".

Като втори резерв следва да се опишат всички мигранти-неукраинци. Те са нарушители на закона и трябва да са в затвора. Вместо това - на фронта.

На трето място - всички жълтопаветници, протестиращи в подкрепа на Украйна. Нека градската десница докаже на дело, а не само на крясък, че е готова да се бие.

Тъй като американците съвсем скоро ще ни притиснат, трябва да сме готови и да имаме този "буфер" за спечелване на време. И опазване на българските животи...

Добри Божилов 

5 Коментара

Констанца

преди 1 година

Подкрепям!!!

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Хубави предложения безпорно, но има ли поне грам логика някой да ги изпълни. Отговорът е НЯМА. Г-н Божилов, на вас не ви ли е ясно, че целта е унищожението на това местно население, досущ, както това е направено в американския континент, както се прави в Украина. Западът е против славянството и против православието. Ние сме една брънка от него. Въпросът не е да изпращаме някого, защото тази касапница е лудост и трябва да бъде спряна, не начело с Бойчето шибаняка, а начело с умните и смелите. Хайде опитай с апел за мобилизация, апел за излизане от НАТО и от триморието, че и излизане от ЕО. Не ни трябва нито еврото им, нито европейските им ценности, нито всичко останало. Само, че ако намериш такъв кураж, можеш да дублираш Копейкина, а както виждам всеки го е страх даже да го спомене..

Коментирай

Пешо

преди 1 година

Немалко българи са воювали срещу Русия, да започнем с генерал Иван Колев. След като сме неприятелска държава за тях, защо това да е проблем? А и кой е този българин, който няма да воюва с Русия, ако тя ни заплашва? Може да е всичко, но не и българин.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.