ПП КАТО ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ

https://svobodnoslovo.eu/uncategorized/pp-kato-palna-prostotiya/52465 SvobodnoSlovo.eu
ПП КАТО ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ

След като миналата година се нагледахме на предателски решения, унижение на българския народ, грижа за украинския такъв и повече нововъведени думи в българския език, отколкото книжовността може да понесе, отново имаме нещастието да слушаме и гледаме предизборните прояви на ПП-ДБ. Оказва се, че основният проблем им са кой да е на избираемо място в листите. Туй неща като икономика, инфлация, мизерстващ народ, сложна международна обстановка, бледнеят на фона на боричканията кой да води пепейска дружина.

Продължавам да смятам, че те вече са в историята. Но губим време. Ценно време. Във времена на трудности като първи политически сили имаме ГЕРБ и ПП-ДБ. Продължават да им вярват. Българите вече не вярват в спасението. Вярват само в едноличното спасение, като се закачат за хранилката. Или просто животински, неистов страх от властта.

Докато не осъзнаем, че такива американски проекти нищо добро няма да ни донесат, няма да променим нищо. И няма да има и демокрация и промяна, и европейски граждани. Ще има само байганьовщина с харвардска тапия в джипката, да обобщя ситуацията.

Елена Гунчева-Гривова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.