СЛУЧАЙНАТА КАТАСТРОФА В ОХАЙО - КАТО СЛУЧАЙНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В ТУРЦИЯ И СИРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/uncategorized/sluchaynata-katastrofa-v-ohayo-kato-sluchaynoto-zemetresenie-v-turciya-i-siriya/52451 SvobodnoSlovo.eu
СЛУЧАЙНАТА КАТАСТРОФА В ОХАЙО - КАТО СЛУЧАЙНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В ТУРЦИЯ И СИРИЯ

"Потулената от американското правителство и световните медии, ужасяваща катастрофа на товарния влак, пренасящ смъртоносни химикали, в град Източна Палестина в щат Охайо, ми прилича на "природното бедствие", отнело 46 хиляди ( засега ) живота на невинни хора в Турция и Сирия. Пострадалите от "земетресението" райони в двете страни са населени с етнически арамеи, каквито се предполага, че са и жителите на град Източна Палестина и околностите - палестински емигранти в САЩ. Същите арамеи, които години наред бяха клани в Сирия и Ирак от главорезите на ИДИЛ. Колкото и да сме наивни и лишени от нормална информация за тия необясними  катастрофи, по оскъдните сведения които си пробиват път през плътната завеса от мълчание и лъжи, не можем да не забележим съответните паралели. И да си направим съответните изводи. 

В порядъка на тези случайни събития, влизат и неотдавнашните съобщения на жителите на Пенсилвания за страховити експлозии, които кънтели  на огромна дълбочина под земната повърхност. Местните власти и полиция били в пълно неведение за случващото се в Пенсилвания. Никоя българска медия не отбеляза този прелюбопитен факт.

Но като гледам - атлантическите  сайтчета на наша почва се ококориха и в тях забушува мощна съпротива срещу "фейковете",  "дезинформацията" и "зловредните слухове"! Земетресението си било - ни повече, ни по-малко - Божа работа, а за химическия екокатаклизъм в САЩ - ни гък.

Е тогава, еврогейци, плюскайте хлебарки, спете блажено на Дормео, ръкопляскайте на Зеленски и Лайнен, ваксинирайте се с Мутафчийски и Ангел Кунчев, прегръщайте се с Киро  и Лорер, гласувайте за Ристе и Гнома - и не вярвайте на нито една дума от горните редове. Те са вражеска пропаганда, спусната директно от Путин!"

Милена Върбанова 

9 Коментара

Крис

1 year before

Не знам какво се случва в САЩ, но и тази сутрин е имало изключително мощна експлозия на някакъв промишлен обект в Чикаго. Облакът изглежда наистина зловещо. И гледах кадри от разни жп релси там, на различни места. Плачевна история, цяло чудо е, че всеки ден не дерайлират множество влакове. Не ме мъчи носталгия по соца, но тогава нямаше такива картинки. И това е желаната от милиони Обетована земя, където се сбъдва американската мечта. Неприятно да започнат да се развенчават все повече от илюзиите ти, и то на доста зряла възраст.

Коментирай

Синята барета

1 year before

Путин това направил, Путин виновен , всичко той е направил . И после - Зеленото - човек на годината. Е не е справедливо ! Освен тоя влак, още един е излязал от релсите, търкаляха се вагони цистерни. И един завод за пластмасови изделия димеше някъде в Флорида... Това явно са ония от балоните, те са виновни !

Коментирай

Боги

1 year before

Колкото и рационално да мисля усещам, че все повече се превръщам в привърженик на конспиративните теории. Нашите медии ще съобщят за избухването на Йелоустоун едва когато гъста черна пелена покрие и нашата страна.))

Коментирай

Съгласна

1 year before

Ако принципно за всеки отделен случай си задаваме простички въпроси, като тези: на кого пречат жертвите, кой ги мрази и защо, ако ги няма- какво ще спечели, както и какво символизира или се внушава пред света с този акт на деяние, в отговора не винаги излиза главния заподозрян, а трета скрита страна, която очаква нещо, какато лешояда гледа на мършата... но тя пък, страната, не знае, че както Бог, така и природата бавят, но не забравят ...

Коментирай

БЪЛГАРОФИЛ

1 year before

На 19 януари правителството на САЩ достигна законово установения лимит на дълга си от 31,4 трилиона долара. По-просто казано – на 19 януари 2023 г. САЩ съобщиха, че са една фалирала държава, доколкото терминът "държава" въобще може да се отнася за тях, тъй като САЩ са само обвивката на конгломерат от корпорации. Но не съобщиха нищо за националния си дълг, който е над 300 трилиона долара, или за дериватния си дълг, който е… 2,5 квадрилиона долара. САЩ са в безизходна ситуация. Заради това от няколко години наблюдаваме бясна надпревара между кризата и войната. САЩ са вече на Командно Дишане! Това може да се използва като животоспасяваща мярка в краткосрочен план, максимум за 3 - 4 месеца. След това следва блокиране на всички Кредитни карти, спиране на Пенсиите, спиране заплатите на Държавни и Общински служители и БУНТОВЕ. След Една (1) година - ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, а след Две (2) години разпадане на КОРПОРАЦИЯТА - САЩ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.