Западът се разпада като стара актриса, сваляща грима си, под който има грозота и смърт

https://svobodnoslovo.eu/uncategorized/zapadat-se-razpada-kato-stara-aktrisa-svalyashta-grima-si-pod-koyto-ima-grozota-i-smart/52448 SvobodnoSlovo.eu
Западът се разпада като стара актриса, сваляща грима си, под който има грозота и смърт

Не съм гледала и 1 секунда от изопачената история за Чернобил, разказана в сериал на Нетфликс, превъзнесена до небесата от умнокрасивитетът, който си въобразява, че така НАУЧАВА историята. Вдъхновена от прихванати глобалисти като Светлана Алексеевич, която ще се пръсне от омраза към Русия и родината си, разбира се нобелов лауреат за омразата си. Но се чудя защо сега се мълчи за случващото се в Охайо в градчето с невероятното име Източна Палестина? На мен ми прилича като да се повтаря политическата и медийната реакция в Охайо като в Чернобил, ама не зная, може пък и да не разбирам добре нещата.

Западът се разпада като стара актриса, сваляща грима си, под който има грозота и смърт. Само наистина много тежко увредени мозъци продължават да ги харесват и да смятат, че там има нещо хубаво, както и че нещата в света са такива, каквито Западът им казва. Не са!

Конференцията по сигурност в Мюнхен, историческо място впрочем, защото там тръгна походът на Путин срещу американския световен ред (подарявам тази алюзия на всички болни, които сравняват Хитлер с Путин и си въобразяват, че са на правата страна на историята), се превърна в поредния фарс. Толкова изговорени глупости! Поредните дози големи и все по-големи глупости.

Британският военен министър изглежда нормален, но очевидно не е. Каза на британските поданици, ден преди Мюнхен, че Русия била загубила 97% от армията си. ?!?!

Аналена Беброк, по необясними причини външен министър на Германия, страна, която имаше претенции за велика сила, каза, че ако Путин не обърнел своята политика на 360 градуса, не знам какво щяло да стане. Не я научихте тая математика, ей!

Акушерката Урсула, която също по необясними причини ръководи Европа, континент с 5000 годишна история и най-голям принос за ЕВОЛЮЦИЯТА на човешкото развитие, казала, че Америка никога не била нарушавала международното право. Не, никога!

Камала Харис, личен асистент на Хилъри Клинтън, каза, че САЩ обвиняват Русия в престъпления срещу човечеството. Съгласна съм, Русия извърши страшни престъпления срещу либерал-глобалното човечество и продължава с пълна сила.

Някакъв немски пудел, директор на конференцията в Мюнхен, се изцепи, че Путин източил европейците и сега ще умрем, защото няма да ни стигнат парите, за да се спасим от живота като дишаме когато ни позволят, като ядем насекоми, като си светим и се отопляваме с енергия, произведена от говоренето на всички зелени урсули ол оувър дъ Уърлд (лафът не е мой).

Сунак, индиецът-милиардер, казва, че Великобритания ще стане първата държава, която ще предостави на Украйна ракети с далечен обсег. Давай Риши, нашите имат такива с още по-далечен, чак до Тауър бридж! Понякога си мисля, че добре би било за Англия да отворят замъка Тауър пак за жилище на управляващите острова.

Та, като гледам и слушам всичко това и още много подобни, знам, всичко ще бъде наред! Няма как глупостта да оцелее, никога не е оцелявала.

А най-смешното оставих за десерт. Байдън, който ще посети Полша утре и там да му се поклони ще отиде и Румен Радев, те се обичат двамата, щял да се обърне към…..РУСКИЯ НАРОД!!! Значи това измислиха пиарите на глобалистите – По време на жизнено важното за целия свободен свят обръщение на Путин във вторник, на което ще разберем как ще продължи борбата със злото и кога ще можем да очакваме третото освобождение на България чрез Русия, Байдън щял да направи обръщение към Русия. Туш! Байдън ще опита да засенчи Путин.

САЩ и Колективният Запад се правят на ударени при разкритията на Саймън Хърш за взривяването на Северен поток. Мнението на световната извън евро-атлантическата антиглобалистка общност е, че САЩ ще претърпят необратими тежки щети по своя световен имидж. И от страна, която си позволяваше да определя други като терористични, ще се докажат като единствената наистина терористична държава в света. Защото всички терористи в последните 80 години ги роди именно ЦРУ и САЩ.

Взривянето на Северен поток е точката, в която започна залезът на Запада реално. Все още не се разбира.

Що се отнася до Хърш, той очевидно е доживял, за да послужи на целокупното човечество, както послужи преди 53 години на родината си, като направи едно от двете най-важни разкрития през 20 век в САЩ. Че губят войната във Виетнам, че извършват престъпления срещу човечеството там, включително срещу деца, истински, не инсценирани като в Дума и Буча, че американското общество бива заблуждавано от държавната цензура и медиите за Виетнам. В резултат на командировката му до Сайгон, САЩ подвиха опашка и позорно напуснаха и тази война, която предизвикаха. Така че, благодаря на Хърш, той очевидно устоя авторитета си на НОРМАЛНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ТЪРПИ ЛЪЖИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

Анастасия Гешева

http://pogled.eu

5 Коментара

babaqga

преди 1 година

Не съм фен на запада, нито на който и да е, но заглавието е показателно за фашистката същност на българите!!!

Коментирай

Боги

преди 1 година

Ето това се нарича седмичен обзор на събитията. Не, че ние не сме ги прочели вече, но така систематизирани показват една по-ясна картина. Хърш е журналист от старата генерация. Истински разследващ журналист! Няма база за сравнение с днешните мисирки, били те у нас или на запад. Като добавим в комплекта и бъдещото решение на ЕС за обявяване за токсично българското розово масло, рекапитулацията е, че ЕС е токсичен за нас.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Браво г-жа Гешева , радвам се истински на стойностните ви изложения. Продължавайте в същия дух. Сенека е казал преди 2000години, има два вида общуване, директно и виртуално с личности от всички епохи, до които се докосваме само духовно. Така че най-важното е нашия избор с кого да общуваме, с тези, които ни водят към истината, или тези , които ни заблуждават и манипулират. "България е КОЛОНИЯ на САЩ екс-военният американец Скот Ритър @scottrittershow пред @MartinKarbowski " https://www.youtube.com/watch?v=6ytTy4bXjZM

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.