Британците се събудиха,но Европа си "спинка" дълбоко за "COVID корупцията"

https://svobodnoslovo.eu/biznes/britancite-se-sabudihano-evropa-si-spinka-dalboko-za-covid-korupciyata/143252 SvobodnoSlovo.eu
Британците се събудиха,но Европа си "спинка" дълбоко за "COVID корупцията"

Британците се събудиха,но Европа си "спинка" дълбоко за "COVID корупцията".

Така ще си проспим и Пакта на бъдещето - идеологията на Световния икономически форум на Клаус Шваб.Документът е създаден "уж" от Антонио Гутиереш и бе приет без гласуване на сесията на ООН.

Но да се върнем на "COVID корупцията". Британците се събудиха и си искат грешно похарчените пари в "COVID корупцията" и спорните договори, сключвани по време на пандемията,съобщи британският министър на финансите Рейчъл Рийвс на годишния конгрес на лейбъристите, пише "днес дир бг".

Никой вече не помни,че Фредерик Балдан, официално акредитиран към институциите на ЕС, който започна да съди Фон дер Лайен пред първоинстанционния съд в Лиеж,за това, че е причинила финансови щети на белгийската държава, когато е осигурила сделка на стойност 35 млрд. евро (38,4 млрд. долара) с фармацевтичната компания Pfizer за закупуване на 1,8 млрд. дози ваксини срещу Ковид-19 за страните от ЕС, съобщиха тогава белгийският седмичник Le Vif и Еuractiv.

По-късно ни зарадваха,че Европрокуратурата уж погна Фон дер Лайен за свързани с Pfizer престъпления.Гръмнаха големи заглавия в медиите и до там.Дали вече е заметено под килимчето? Ако бъркам,моля поправете ме...

Йордан Халачев

2 Коментара

григорий мелехов

4 days before

Цялата история с ковид. https://stalingrad.life/articles/vsya-istoriya-kovida/ Нов обрат в произхода на коронавируса. Списание Cell публикува статия, в която се посочва, че разпространението на коронавируса е започнало от пазара Huanan в китайския град Ухан. Това е международно изследване, изготвено е от 23 учени, включително от САЩ и Великобритания. ИСТОЧНИК https://stalingrad.life/

Коментирай

darkaveng

4 days before

Ма щом фащ и микробритания казват - higly likely, ма не мое бъде иначе, това ще да е Истината, par excellence! Та, верваме им, че даже и оттатък! Де гиди ниедни евроолиберални идиоти! Но! No pasaran, домнуле! Анадънму?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.