50 лв вход за „Исторически парк“. От простотията на Ивелин само лакомията му е по – голяма!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/50-lv-vhod-za-istoricheski-park-ot-prostotiyata-na-ivelin-samo-lakomiyata-mu-e-po-golyama/136224 SvobodnoSlovo.eu
50 лв вход за „Исторически парк“. От простотията на Ивелин само лакомията му е по – голяма!

,,От простотията на Ивелин само лакомията му е по – голяма! В момента входа в „Исторически парк“ е 50 лева за човек . Какво толкова има там, че да искат такава сума?

Практически това не е исторически обект а една бутафория която ако я посетиш веднъж никога повече няма да ти стъпи кръкат там. Миналото лято като се връщахме със семейството ми от морето отидохме да видим пародията и много се смяхме на простотията им. Една девойка ни обясняваше през цялото време как от там започвало възраждането на България и с какви положителни енергии ще се заредим като идваме по – често. На въпросите ми относно българската история, момичето не можа да ми отговори нито веднъж, а вместо това ни говореше за инвестиции в строежа на сектата.,,

Димитър Димитров

4 Коментара

Ох, Митко Митков

4 months before

Спести ни злобата си за себе си. Покажи ни ти какво си направил. И това не е свободно слово. Това е клеветническо слово.

Коментирай

Със сигурност

4 months before

Митко Митков не е организирал финансова пирамида, не е лъгал и крал от хората, и е доста по-интелигентен от теб, трол на въшливите величия.

Коментирай

К. Боев

4 months before

Ивелин Михайлов е Газена ЛАМПА, която се мисли за Морски ФАР. Най-обикновен НАГЛЕЦ.

Коментирай

Мишо

4 months before

,,От простотията на Ивелин само лакомията му е по – голяма! ..... Напълно съм съгласен с това Ваше мнение г-н Димитров.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.