Адв. Петров: Лични сметки се уреждат чрез един или друг прокурор, а важното се потулва

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/adv-petrov-lichni-smetki-se-urezhdat-chrez-edin-ili-drug-prokuror-a-vazhnoto-se-potulva/130010 SvobodnoSlovo.eu
Адв. Петров: Лични сметки се уреждат чрез един или друг прокурор, а важното се потулва

Не мога да повярвам, че при толкова неща, които се извадиха на преден план от журналистите, тотално мълчание какво се случва. Един друг се пазят. Някакъв конфликт, който тлееше дълго време между Гешев и Сарафов сега от половин година е на преден план. Явно, че Сарафов като все още действащ успява да надделее, но това е тотално неразбиране какво означава прокуратура и как трябва да се работи в нея. Така коментира ситуацията в съдебната система адв. Иван Петров, бивш апелативен прокурор на София,.

Лични сметки се уреждат чрез един или друг прокурор, а в същото време това, което трябва да излезе на преден план, се потулва под формата на разни анкетни комисии, изслушвания във ВСС, някакви дела за клевета, които се размятат от един към друг, и това размива всичко. В един момент нещата започват да се забравят, да утихват, смята адв. Петров.

“Осемте джуджета” беше почти забравено, докато излезе “Нотариуса” . Сега “Нотариуса” - някакви комисии - какво ще направят тези комисии - нищо. Ще си чешат езиците. Като свърши работа тази комисия лека-полека ще започне да се забравя и този случай, категоричен е Иван Петров пред Евроком..

frognews.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.