„АКЦИЯТА“ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО Е ПО УСТНА ЗАПОВЕД НА БОРИСОВ. „ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ“ ИМА НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ОСВЕН В ЧЕКМЕДЖЕТО С ПАЧКИТЕ НА БОРИСОВ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/akciyata-v-prezidenstvoto-e-po-ustna-zapoved-na-borisov-targoviya-s-vliyanie-ima-navsyakade-drugade-osven-v-chekmedzheto-s-pachkite-na-borisov/14737 SvobodnoSlovo.eu
„АКЦИЯТА“ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО Е ПО УСТНА ЗАПОВЕД НА БОРИСОВ. „ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ“ ИМА НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ОСВЕН В ЧЕКМЕДЖЕТО С ПАЧКИТЕ НА БОРИСОВ!

Два кабинета в президентството, свързани със съветник и със секретар на президента се претърсват в момента. Това обяви главният прокурор Иван Гешев в Габрово.

„Действията са по две отделни досъдебни производства. Едното е на военно- окръжната прокуратура, а другото е дело, с което всички са запознати – касае престъпно сдружение за търговия с влияние ”, обясни Гешев, цитиран от Нова. тв  Той допълни, че тези действия са предприети след разрешения от два съда.  „Прокуратурата няма намерение да бъде въвличана в дребни политически игрички”, заяви още Гешев, попитан за случая в Росенец.

Стефан Гайдарски:

„Акцията“ в Президентството на Република България е по устна заповед на Борисов.

Простовато-кресливите мълчат и симулират атака срещу ДПС, които уместно не ги отразяват.

АФЕРА:

„Търговия с влияние“ и корупция има навсякъде другаде, освен в чекмеджето с пачките на Борисов!

Прокуратурата е СЛУГИНЯ НА БОКОВАТА ХУНТА, С ДЖАНДАР ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КОЙТО ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКАТА ДА БЪДЕ ЕЛИМИНИРАН РУМЕН РАДЕВ.

ТЪПАЦИТЕ ОБАЧЕ НЕ ВДЯВАТ, ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ АТАКУВАТ РАДЕВ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ МУ ПРАВЯТ ТОЧНО ПОЛИТИЧЕСКА УСЛУГА.

Прокуратурата работи като НАКАЗАТЕЛНА БРИГАДА НА ХУНТАТА И ОТСТРАНЯВА ВСЕКИ, КОЙТО НЕ Е ПО ГАЙДАТА НА ГЕРБ И ДПС! СЪЩАТА ТАЯ ПРОКУРАТУРА ПОЛЗВА НАЙ-ЛАЙНЯНИТЕ ЖЪЛТИ САЙТОВЕ ЗА СВОЯТА ПРОПАГАНДА И Е ПАДНАЛА ДО НИВОТО НА ДОЛНОПРОБНА ПРОСТИТУТКА!

Работи се по бъдеща СХЕМА: ПРОГРАМЕН КАБИНЕТ ЗАДКУЛИСНО ДИРИЖИРАН ОТ ДПС, С ГЕРБ /НО НЕ ПРЕМИЕР БОКО ТИКВАТА, ТОЙ СЕ ГОТВИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!/ ПЛЮС ПОСЛУШНАТА БСП, ПЛЮС ДЕСНИТЕ СЕКТАНТИ /АКО БОКО БЛАГОВОЛИ ДА ГИ ПУСНЕ ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА/, ПАТЕРИЦИТЕ А ЛА МАЯ, СЛАВИ И ОСТАЛЬНАЯ, А ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „ПАТРИОТИ“ ОТДАВНА СА НАКУПЕНИ.

ДАНС – другата поръчкова „спецслужба“ е единствено „спец“ в произвеждане на идиотски „справки“ чрез които ВСЕКИ може да бъде изкаран какъвто си поискат и заедно с прокуратурата в Симбиоза може да бъде ЕЛИМИНИРАН ЗА ДА СЕ КРЕПИ ВЛАСТТА НА ХУНТАТА!

В БЪЛГАРИЯ ВЪРЛУВА МАФИОТСКА ХУНТА – СИМБИОЗА МЕЖДУ ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ, ПРОКУРАТУРА И СЛУЖБИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОМЕТЕНИ НЕЗАБАВНО.

ЗАЩОТО СЛЕДВАЩИТЕ СЕ ВИЕ!

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.