Ама как само ни пази НАТО, а?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ama-kak-samo-ni-pazi-nato-a/116757 SvobodnoSlovo.eu
Ама как само ни пази НАТО, а?

Ама как само ни пази НАТО, а?

И в частност САЩ. Да ни пази Господ от война с такива пазачи. А като гледам великата натовска българска армия как действа, направо ми се доплаква от умиление. Та така! Морето пълно с украински мини, крайбрежието ни засипано с дронове носещи военни играчки, хлябът ни заразен с уран, мляко и кашкавал със сухо радиоактивно украинско мляко, правителството ни украинско, но... всичко ни било наред. Важно е, викат, да сме здрави.

Кога ги почваме и да свърша тая мъка, а?

Николай Марков 

1 Коментара

Bad Face

10 months before

Дронът от Тюленово е украински "Довбуш Т10"! Откриването на неидентифициран дрон на брега на Черно море близо до село Тюленово беше основната тема в българските медии днес. Към корпуса на безпилотния летателен апарат занаятчийски е била прикрепена и 82-милиметрова мина, чиято самоличност (по данни на българите) е неизвестна. При разглеждане на формата на безпилотния летателен апарат, неговия фюзелаж и размах на крилата обаче може да се види прилика с украинския безпилотен летателен апарат "Довбуш Т10". Такива безпилотни летателни апарати, пълни с експлозиви, са били използвани по време на ударите по Белгород. По всичко личи, че дронът е кацнал на българския бряг от Крим. През последните седмици ВСУ започнаха да използват безпилотни летателни апарати от различни типове за нападения на полуострова, а "Довбуш" най-вероятно е бил свален от руските сили за радиоелектронна борба по време на един от набезите и е паднал във водата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.