Андре Токев: В България трябва да се научим да даваме на хората втори шанс

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/andre-tokev-v-balgariya-tryabva-da-se-nauchim-da-davame-na-horata-vtori-shans/26741 SvobodnoSlovo.eu
Андре Токев: В България трябва да се научим да даваме на хората втори шанс

Дъщеря му Елиза в Деня на бащата: Имаше огромно разочарование, фигурата му пред мен се срути. Но го погледнах с нови очи и видях, човек който съжалява, не се предава и не избяга

Разкаялият се Андре Токев и малката му дъщеря - Елиза Токева, дадоха емоционално интервю в Деня на бащата. Интервю за грешката, осъзнаването, понасянето на последствията и силата на семейството.

От началото на годината до 20 юли известният готвач беше в затвора, след като през ноември 2021 г. бе заловен да шофира пиян, с разкъсани гуми на автомобила си, само по джанти. Токев реши да се покае публично и да сключи споразумение с прокуратурата. И да лежи ефективно. Беше осъден на 10 месеца затвор, но впоследствие присъдата му беше намалена с три месеца.

На Коледа след поуката от живота Андре и Елиза Токеви се явиха заедно в студиото на "Преди обед" по bTV.

"Случилото се е прочетена и затворена страница. Разбира се, животът след тези събития се промени. Мисля, че сега нещата са още по-добре, защото някой път човек има нужда да се дръпне настрани. Или някой да го дръпне. И да осъзнае или преосъзнае смисъла на живота си. Пълната подкрепа - моето семейство беше винаги до мен не сто, а хиляда процента. И Елиза, и Рената, и моята съпруга много ми помогнаха, за да преодолеем тази задача. Даже сега се чувстваме още по-добре, защото това нещо ни сплоти още повече", заяви Андре Токев в "Преди обед" по bTV.

epicenter.bg

2 Коментара

ИвайлоК

1 year before

Това за втория шанс звучи добре, дори благородно, но за другите държави. За България, като СТРАНА НА БЕЗНАКАЗАНОТО ЗЛО, това просто звучи като подигравка с паметта на убитите и осакатените, ограбените и репресираните от квази-държавната машина. В тази връзка сега България е някъде края на 18-ти - средата на 19-ти век. Когато хайдушкото движение е било значим фактор по нашите земи.

Коментирай

jvg

1 year before

Ама при теб не е втори, я си спомни година преди тая случка не се ли заби в стена, пиян като пън и пак зад волана? Никакъв шанс, ще си останеш такъв и няма да прокопсаш, нвзависимо от парите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.