Ай сиктир, с тези безумия станАхме за смЕх на гугутките!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ay-siktir-s-tezi-bezumiya-stanahme-za-smeh-na-gugutkite/128151 SvobodnoSlovo.eu
Ай сиктир, с тези безумия станАхме за смЕх на гугутките!

Европарламента ... всичката Мара втасала, та решават изключително важен въпрос с обществена значимост дали хората над 65 години да се явяват на психо тест, за да шофират автомобил.

Брейййй...... Бравос на хрантутниците. Отчитат дейност.

Аз на това му викам - дискриминация.

Защо не предложат да се подлагат на психо тест младите шофьори, като статистиката показва, че повечето млади, които си и нови водачи проявяват скланност към агресия на пътя, каквото е и рисковото шофиране с висока скорост?

Защо не подлагат на проверка родилките, които доказано може и да страдат от следродилна депресия?

Ами бременните жени? На тях хормоните им го говорят?

Защо не проверяват мъжете и жените, които нямат редовен полов живат - може и те да имат психично напрежение.

Следя с интерес всичките прояви на безумие на европейският парламент, все пак пряко ме засягат техните решения. След зелената сделка, въглеродните отпечатъци, безумното разхищение на средства, налагането на странни правила, въвеждането на абсурдни образователни и други решения като това за смяна на пола при деца и прочее смятам, че е крайно време да се отървем от тези плевели - и чужди и родни. 

Ай сиктир, с тези безумия станАхме за смЕх на гугутките!

Лилия Божкова

6 Коментара

Ана

преди 1 месец

И как да стане това при това управляващо мнозинство?

Коментирай

Мхм

преди 1 месец

Аз пък искам всички кандидати за депутати да се подлагат на тест за употреба на наркотици и на психо тест. Дали ще се вслушат в моето искане?

Коментирай

Констанца

преди 1 месец

Подкрепям авторката на материала. Чух обаче, че всяка страна щяла според ситуацията си да решава този въпрос. Но ние в България понеже сме по-католици от папата, ще приложим, че и в повече, всички крайни мерки продложени от психопатите от Евросъюза. Ей тъй, да им покажем, че сме върха на ряпата! Ама, че били несъобразни, че са си ги изсмукали от пръстите, нямя значение. Рапорт даден, рапорт приет, да живей Брюксел! Ура!

Коментирай

Quир

преди 1 месец

Управлението на автомобил е просто, но отговорно деяние и затова изисква не само психотест, но и изпитателен срок! Да се управлява България е леко, приятно, доходно занимание, но не бива да се търсят недостатъци на съответните кандидати, защото това е дискриминация за тях. Ако се допуска изпитателен срок той трябва да е най-малко един мандат(4години).

Коментирай

Deliba6

преди 1 месец

СмЕх, смЕх, ама на гол гъз смЕх нЕма! 😰 На голо дупе... си е живо пърцанье?! 😱

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.