Айде, сега патриотично ли ви е да се къпете в собствените си л@йн@?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ayde-sega-patriotichno-li-vi-e-da-se-kapete-v-sobstvenite-si-l-at-yn-at/115002 SvobodnoSlovo.eu
Айде, сега патриотично ли ви е да се къпете в собствените си л@йн@?

Ешерихия коли от Слънчка до Ахтопол във водата и по плажовете в черно море. 

Айде, сега патриотично ли ви е да се къпете в собствените си л@йн@? Щото аз не бях патриот, като съм бил ходил в Гърция. 

“Патриотизма” от канализацията можел дори да се помирише казват от РЗИ и Активни потребители.

Цветан Фиков

4 Коментара

Генчо Гунчев

преди 8 месеца

А, бе що не се изселите в тая Гърция, бе? И да си серете, там лайната! Нито съм кръчмар, нито хотелиер и ненавиждам чудовищното презстрояване както по морето, така и по другите градове и курорти, и ако вие г-да гръкомани се разкарате един път завинаги от нашето черноморие ще бъда много доволен! За това и чакам септември и ще си отида именно в Царево - тишина, спокойствие, леки разходки, плуване, тенис, кеф и половина. Ако ми трябва бутилка вода си купувам, а не чакам 6 часа на границата за да се радвам на една безплатна водичка.

Коментирай

Балък

преди 8 месеца

Плувай Генчо, плувай!!

Коментирай

ввввиви

преди 8 месеца

Подкрепям мнението на г-н Гунчев!

Коментирай

izo

преди 8 месеца

Гунчев е прав. Ще ходя в Поморие след 10-и септември. Презастрояването само по себе си не е такъв проблем, след като ги няма тълпите. Към средата на септември не е лудница, не е убийствена жега, до обяд чадър не ти трябва, а следобяд е тихо и става за дрямка в квартирата. Морето се е поизчистило и няма акълии спасители. Друг ключов момент - тогава остават да работят само заведения, които си работят целогодишно и съответно кухнята и обслужването са по-добри, защото разчитат на местните жители, за да съществуват. Най-важното е колко време можеш да почиваш. И като мога да си позволя 10-12 нощувки въобще не ми пука напр. дали ще стигна до там за 4ч. или за 7-8ч. Освен всичко все пак на нашето Черноморие си остава по-евтино - и като транспорт, и като нощувки, и като храна. Пък колкото повече ходят по-надалеч - още по-добре, че няма да ми развалят спокойствието.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.