Българинът не чете закони, но говори компетентно за тях

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/balgarinat-ne-chete-zakoni-no-govori-kompetentno-za-tyah/52205 SvobodnoSlovo.eu
Българинът не чете закони, но говори компетентно за тях

Българинът не чете закони, но говори компетентно за тях. След участие в НЕ една кауза съм забелязала, че много често някой/някои се борят за или против определен закон, без дори да са го прочели. Ей, богу кълна се че е истина! 

В последните дни някои свръхкомпетентни фейсбукгерои от диванната армия пищят и пишат сърцераздирателни постове за някаква изненадваща (за тях) промяна в ЗОВС (Закон за отбраната и въоръжените сили). Предлагам да си намерят друга тема по която да оригиналничат и да се маскират на изненадани и възмутени. 

Въпросът за мисиите и участието на български военнослужещи в мисии зад граница се третира от ЗОВС и предшестващите го не от днес и не от вчера. Това, от което сте "изненадани" си съществува в ЗОВС от години и по него не един и двама военнослужещи взеха участие в мисии. Вместо да ставате смешни си помислете кой пак Ви хлъзна и какво точно ще се случва, докато се занимавате с глупости. Предизборно никак не ми се вижда случайно.

И за сведение само до преди една година в продължение на десет години бях старши експерт по личния състав в едно от най- големите военни формирования на БА. Предполага се много добре да знам и да съм наясно с това, което пиша.И най-вече да съм отлично информирана по въпроса. Написала съм не една и две заповеди за колеги заминаващи на мисии зад граница. Към днешна дата все още работя в армията и се предполага все още ДА ЗНАМ.

ХАЙДЕ ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА СТАВАТЕ СМЕШНИ И ДА ВСЯВАТЕ ПАНИКА! Предполагам замисълът е предизборен, но нервите на хората не са предназначени за ползване само по време на избори.

НАЙ-ОПАСНИ ЗА ЕДНА КАУЗА СА ГЛУПАВИТЕ И ОГРАНИЧЕНИТЕ. Те сътворяват най-големите идиотщини и вреди. А когато са и свръхактивни положението става трагично.

Валентина Милова

3 Коментара

Генчо Гунчев

преди 1 година

Уважаема Валентина, да Ви изпратя ли десетина съдебни решения, за да видите как български съдии четат закони? Не насочвайте стрелите си там, където няма смисъл!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.