България в момента е жертва на неоколониализъм и трудно би могла да се разглежда като "държава"

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/balgariya-v-momenta-e-zhertva-na-neokolonializam-i-trudno-bi-mogla-da-se-razglezhda-kato-darzhava/115246 SvobodnoSlovo.eu
България в момента е жертва на неоколониализъм и трудно би могла да се разглежда като "държава"

България в момента е жертва на неоколониализъм и трудно би могла да се разглежда като "държава" - Родина или Отечество е далеч по-подходяща терминология! Затова и не е уместно да се ползват думи от типа на "промяна" - коректо е да се говори и призовава за ОСВОБОЖДЕНИЕ!

Колониалната администрация управлява чрез шепа старателно подбрани наместници, които използват силови мафиотски методи за да влдеят територията и населението и. За заблуда ги наричат "правителство" и на определен период от време се провеждат "демократични избори", с които ни забавляват и които системно възпроизвеждат желаните от колонизатора конфигурации!
Има една подробност обаче, метрополията е силно разклатена и вече е взела-дала - т.е. ако се изправим те ще паднат!

Като за начало опитвайте повече да мислите самостоятелно и винаги когато ви натрапват някаква идиотска псевдонаучна теория си задавайте логичният въпрос "Кой има полза?"!

Страхил Ангелов

1 Коментара

[email protected]

11 months before

Евала, момче!Ти си голям мъж!Смелият не е този,който не се страхува,а този който казва и прави нещата такива каквито трябва,въпреки страха си!Горе главата!Не си сам,пак ще ги натирим в миша дупка фашистите!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.