Българските граждани имат невероятна търпимост и нереактивност към ужасяващите злоупотреби на властта

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/balgarskite-grazhdani-imat-neveroyatna-tarpimost-i-nereaktivnost-kam-uzhasyavashtite-zloupotrebi-na-vlastta/112606 SvobodnoSlovo.eu
Българските граждани имат невероятна търпимост и нереактивност към ужасяващите злоупотреби на властта

Българските граждани имат невероятна търпимост и нереактивност към ужасяващите злоупотреби на властта. Властта буквално прави всевъзможни безобразия и никой никога не реагира.

Дори когато някой освети едно или друго, то просто минава ей така като нещо нормално. България се самоубива, особено от две години насам. Потресена съм.

В какво се превърна този, който имаше огромно доверие да промени към по-добро държавата. Каква колосална измама се оказа този човек, който все още успява да заблуждава някакви граждани, че в него има смисъл. Наистина материалът е такъв. Да започнем отттам, че не можем да произведем лидер, който е умен,, който е истински. Който обича България. И не желае да я продава.

Калина Андролова 

3 Коментара

Едуард Петров - Едо

преди 3 месеца

Не виждам разлика! И двамата - млади, зелени, недораслиИ двамата - биологични българи! И двамата - Духовно прости същества, безбожници! Някой може да види и различия? ,,Разни хора, разни Идеали!"

Коментирай

Едуард Петров - Едо

преди 3 месеца

Това svobodnoslovo.eu - ГОЛЯМА ФИРМА, бедно Духовно положение! ЗАЩО ТАКА, БЕ, ИДИОТИ?

Коментирай

Наблюдател

преди 3 месеца

(hi)Защо никой не казва явното( не е срамно..:)), че БСП е единствената партия, като партия,че само тя има кадри с управленски капацитет,балансираща е, и че Корни е единствения логичен министър-председател..:)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.