БЪЛГАРСКИЯТ ГОСПОД РАЗЧИТА НА БЪЛГАРСКА ГЛУПОСТ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/balgarskiyat-gospod-razchita-na-balgarska-glupost/113001 SvobodnoSlovo.eu
БЪЛГАРСКИЯТ ГОСПОД РАЗЧИТА НА БЪЛГАРСКА ГЛУПОСТ

Някои хора са толкова зарадвани от грешката в Парламента за Референдума, че казаха, че имало Господ.

Но всъщност това е и бедата на Избирателя, която днес ни разсмива трагикомично.

Вие си мислите, че не ставате за Парламента и там трябва да има умни хора? Наистина ли?
Там има само тъпчовци, тежки тъпаци с претенции, на които са дали властта само, за да си разхождат глупавите костюми. А, и за да имат любовници, защото тяхната власт освен глупост е и лош секс.

Там има хора като Козилата, която не е глупава, но е сляпа в самочувствието си, че прави история за вас, за вас, и за вас…

Там няма мислещи - там има овча дисциплина. И по трасето на политическата йерархия става това, което е навсякъде в България - грешка сред ошибки и error след фалове.

Неразбория. Латинската им диагноза е Vulvas hipnotica, поправете ме, ако греша.

Росен Ж. дали е много умен да допусне това, което направиха 144 формени идиоти? Христо Иванов и ЗДО (Злото Джудже Отдясно ) - как ви се струват?
Смешно е и не е смешно. Има хиляди хора у нас атрактивно умни и реактивно оправни - но ти, Избирателче, правиш само едно на избори - правиш антиселекция.
Защото си партиен сектант, не си Избирател.

Историята на парламентаризма ще помни този ден. А и ще е безценна сцената, в която Асен и Кирил обясняват на мистър Кенет какво се е случило.

Мистър Кенет ще запали пура и ще разбере какво му казвам аз:
Ако в Щатите планирате нещо важно, примерно обир на банка - ще ви се получи, защото всички параметри и графици се спазват. Което е от полза за всеки бандит.
У нас обаче обирът не е възможен - не се спазват никакви графици и правила, но пък факторът “глупост” е като генератор на случайни числа - и никога няма да можете да планирате дори един скапан обир на бензиностанция.
Защото нашият български Господ е Господ на глупостта, която понякога случайно ни пази от грешка.
Но иначе непрекъснато сме в грешка.

Мартин Карбовски

https://www.lentata.com/

5 Коментара

Таратор

преди 10 месеца

Но може пък грешката да е вярна. Да са оформили цялата сцена така, че отначало да изглежда че гласуват А, пък то накрая да са гласували Б. Защото много добре знаят докъде ще ни доведе съответният избор, а така хем регистрират дейност, хем "ни лук яли...", хем "ние много искахме, но нямахме желание" и накрая "Путин ни пречи". Абе седим да дивана, чоплим семки и гледаме театрото на "политическия боклук" в НеЗависима България, щото от нас ама абсолютно нищо не зависи.

Коментирай

#koй

преди 10 месеца

мноoooго село е bg

Коментирай

#koй

преди 10 месеца

мноoooго село е bg

Коментирай

Али Баба

преди 10 месеца

Явно нашите депутати са алтернативно умни. Ще си останат неразбрани. Да му мисли КС.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.