Bървим към тотална дехуманизация, нормалността не само ще бъде проблемна, но един ден и забранена

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/barvim-kam-totalna-dehumanizaciya-normalnostta-ne-samo-shte-bade-problemna-no-edin-den-i-zabranena/133001 SvobodnoSlovo.eu
Bървим към тотална дехуманизация, нормалността не само ще бъде проблемна, но един ден и забранена

Вече има нов "пол" - може да се идентифицираш като сезон - Пролет, Лято, Есен, Зима...

Аз мога ли да се идентифицирам като "десет часа вечерта", а що пък не и още по-абстрактно - "Ренесанс във Флоренция", или пък "Шумеро-акадска цивилизация"?

Но, за да съм наясно какво съм, то ще се наложи да ми обяснят какви права придобиват новите полове. Ако, например, Лято има право да е само в слънчевите острови, иначе й се нарушават правата, то - пу, съм пол Демисезон - слагам права върху пролет и есен, и всеки, който настоява да съм в друг сезон, е лош комунизд, путинист и като цяло изрод...

Всъщност всичко това не е смешно - вървим към тотална дехуманизация, нормалността не само ще бъде проблемна, но един ден и забранена, като такава, която нарушава права на всички останали с присъствието си.

Ох, светли празници!

Както се казва - и това ще мине, и друго ще дойде, и то ще мине...

Гергана Пирозова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.