БАЩА НА „ДИАГНОСТИЦИРАНО С COVID-19“ ДЕТЕ: НЕКА ХОРАТА НАУЧАТ ЗА СВОЕВОЛИЯТА НА РЗИ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/bashta-na-diagnosticirano-s-covid-19-dete-neka-horata-nauchat-za-svoevoliyata-na-rzi/14863 SvobodnoSlovo.eu
БАЩА НА „ДИАГНОСТИЦИРАНО С COVID-19“ ДЕТЕ: НЕКА ХОРАТА НАУЧАТ ЗА СВОЕВОЛИЯТА НА РЗИ!

Здравейте,

Баща съм на едно от 3-те „диагностицирани с Covid-19“ деца в детската градина в Дружба – Звездичка.

След тестване от РЗИ едната от двете ми дъщери (и двете посещаващи градината) излезе положителна, другата отрицателна.

След независим от РЗИ тест, PCR + антитела, „положителното“ ни дете, а и всички контактни апропо, излязохме отрицателни.

В контакт сме и с другото семейство на „положително“ според РЗИ дете, то също излезе с отрицателен PCR от частна лаборатория (фигурираща все пак в доверения списък на РЗИ).

Имам много за разказване, включително и как карантинираха родителите ми без официални резултати, и как  РЗИ не дойдоха да тестват нас като родители на положително дете, нито ни предоставиха официални резултати.

От седмица вече 160 деца, 50 човека персонал и родителите страдат от затварянето на детската градина, при положение, че 2 от 3-те уж позитивни деца са отрицателни. Доказателства имаме както от повторни PCR тестове, така и от кръвни проби за антитела.

Сезирал съм адвокати, както и други медии.

ИТ мениджър съм в престижна международна компания, нямам връзки в политиката, или роднини във властта.

Искам хората да научат за своеволията на РЗИ, и за това как цяло семейство с 2 деца може да попадне под карантина на база телефонно обаждане от мобилен номер.

Готов съм да застана с лицето си и името си пред обществото.

Денислав Димитров

email: [email protected]

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.