Безобразията на ППДБ-Спаси София в общината продължават!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/bezobraziyata-na-ppdb-spasi-sofiya-v-obshtinata-prodalzhavat/142466 SvobodnoSlovo.eu
Безобразията на ППДБ-Спаси София в общината продължават!

❗️Безобразията на ППДБ-Спаси София в общината продължават! 

💡ППДБ-Спаси София и присъдружни им отказаха Столичния общински съвет да разгледа Програма за управление на Столична община - 2023-2027г., внесена от кмета Васил Терзиев. Същата точка беше включена в последната сесия през м. юли и беше отложена, тъй като Терзиев я внесе буквално 12 часа преди заседанието. Сега, когато искаме да разгледаме програмата, след като сме се запознали с нея, ППДБ-Спаси София не искат, а Терзиев се крие! 

❗️Така се управлява София - на тъмно, с мишкуване, крият се. Като бонус ППДБСС отказа да бъдат изслушани гражданите от четири протеста - за Патриарха, за Опълченска, за Екоравновесие, за Околовръстното. 

‼️С цялата си наглост ППДБСС не подложиха на гласуване предложенията. Така се управлява София - с наглост, арогантност, безпардонност. Резултатите ги виждаме - погром из целия град!

Карлос Контрера

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.