Биляна, зам. кметицата на Младост, зрелищно арестувана точно днес през 2018 г. от Гешеф, е вече в тежко състояние!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/bilyana-zam-kmeticata-na-mladost-zrelishtno-arestuvana-tochno-dnes-prez-2018-g-ot-geshef-e-veche-v-tezhko-sastoyanie/131856 SvobodnoSlovo.eu
Биляна, зам. кметицата на Младост, зрелищно арестувана точно днес през 2018 г. от Гешеф, е вече в тежко състояние!

Биляна, зам. кметицата на Младост, зрелищно арестувана точно днес през 2018 г. от Гешеф, е вече в тежко състояние! От тежките условия в Сливенския е с тежка остеопороза, с трошащи се кости, които отговарят на над 80 годишна жена. А тя е на 52 години.
Всички мълчат!

Гешеф иска да влиза в политиката, каканиже в ефир, никой не го пита за тази свинщина...
Свидетели сме на най-жестокото политическо престъпление, което се случва пред очите ни. 
Има една подробност, която научих скоро. В Сливенския затвор, женският затвор, не пускат затворнички предсрочно, защото има малко затворнички и така си губят субсидиите. Статискита е на 500 предсрочно освободени на година, само пет от тях са жени. 

Представете си за каква изродщина става дума. Но освен отказа да бъде лекувана, Биляна е подложена на истинските мъчения, и в крайна сметка нея я държат като заложник в тежкото й състояние, за да може надзирателките да получават заплати. А за мен това е и поръчение двете с Десислава да бъдат уморени вътре. Десислава също е в тежко състояние.

Между другото петте пуснати предсрочно жени са лежали за убийство...
Прочетете споделения текст по-долу - там е описано подробно. Потресаващо

Гергана Пирозова

Може да бъде изображение с текстово съобщение

5 Коментара

Васко

преди 1 седмица

Ако ,това е истина е потресаващо нечовешко.Нека да подемем инициатива да се помогне по някакъв начин.

Коментирай

Бля, бля

преди 1 седмица

Биляна не е Нахални нали ? Не от малцинствата ,не е от ЛГБТ ,я ако беше от тях да видите какво шоу щяха да завихрят НПО тата. Ама това е не демокрация, а димоНкрация. Жалко за жените, не си спомням кой ги подлога да се пробват срещу кицбраник на Герб. Жалко за тях ,така и ще си отрекат в канала .

Коментирай

Аква

преди 1 седмица

Като нищо ще ги уморят. Те са заплаха като личности и свидетели. Всички ние знаем, че бяха вкарани в сценарий, защото засегнаха строителната мафия. Докато Иванчева беше кмет, никой не строеше в младост и се дишаше свободно. Е, след нея вече дворът се разгради, настъпи бурно социалистическо строителство. Президентството трябва да преразгледа случая и да освободи предсрочно двете жени и майки.

Коментирай

Аква

преди 1 седмица

Като нищо ще ги уморят. Те са заплаха като личности и свидетели. Всички ние знаем, че бяха вкарани в сценарий, защото засегнаха строителната мафия. Докато Иванчева беше кмет, никой не строеше в младост и се дишаше свободно. Е, след нея вече дворът се разгради, настъпи бурно социалистическо лстроителство. Президентството трябва да преразгледа случая и да освободи предсрочно двете жени и майки.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.