БОЕЦ разполагаме с документи и информация за катасрофата край Своге, които доказват пряката отговорност на управляващите и фирмата изпълнител!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/boec-razpolagame-s-dokumenti-i-informaciya-za-katasrofata-kray-svoge-koito-dokazvat-pryakata-otgovornost-na-upravlyavashtite-i-firmata-izpalnitel/20106 SvobodnoSlovo.eu
БОЕЦ разполагаме с документи и информация за катасрофата край Своге, които доказват пряката отговорност на управляващите и фирмата изпълнител!

НЕ са просто КРАДЦИ, Борисов и бандата му са УБИЙЦИ!

Това трябва да е краят на престъпното правителство на Борисов и Пеевски!

БОЕЦ разполагаме с документи и информация, които доказват пряката отговорност на управляващите и фирмата изпълнител за катастрофата край Своге и смъртта на 20 човека. Не е нещастен случай, а убийство причинено от умишлено неизпълнение на служебните задължения с цел да се спестят на изпълнителя ТРЕЙС разходи за гаранционен ремонт на пътя. „Като съм казал, че тоя няма да го закачам, значи няма да го закачам“. Това помните ли? Същото е! А помните ли, че правителството заяви, че ще съди ТРЕЙС заради катастрофата? Вместо това ТРЕЙС заведе дела за милиони лева срещу 12 лица и медии, публикували материал на БОЕЦ и свои материали за катастрофата и отговорността на трейсаджиите! Ето ви нещо в аванс: „Агенция „Пътна инфраструктура“ НЯМА заведени съдебни дела и предявени съдебни искове срещу „ТРЕЙС – Своге“ по повод установени нередности, нарушения и неизпълнение на задължения във връзка с рехабилитацията на пътя Мездра – Елисейна – Своге – Нови Искър“. А лично министър Нанков заяви, че използваната асфалтова смес от ТРЕЙС е с недопустимо съдържание на варовик и държавата ще ги съди.

НЯМА и не може да има дела, защото солидарно носят отговорност за това масово убийство!

До дни БОЕЦ ще представим всички документи и информация, с които разполагаме! Ужасяващо дори за нашите представи! Преди това ще изпратим документите в Брюксел. Ако това не взриви държавата на мафията и не събуди заспалите, то значи си заслужаваме съдбата. И не оставки, а арести и обвинения и то незабавни трябва да има! 20 българи можеше да са още живи. Заради тяхната смърт трима министри подадоха оставки. Единствената цел на тези оставки бе да се свали напрежението и да се прикрие най-важното – вината и отговорността на управляващите за убийството на 20 човека. С поемането на „политическа отговорност“ се цели избягването на наказателна отговорност. ДА ЧУВАТЕ НЯКОЙ ДА ГОВОРИ ДНЕС ЗА ТАЗИ КАТАСТРОФА? За пресконференции, разкрития и повдигнати обвинения? Това е най-тежката катастрофа и трагедия за последното десетилетие. Вместо за резултати от разследването, Гешев ни разказва вицове как Видин щял да гори една седмица! В момента тече процес по прикриване на следите и доказатествата за извършените престъпления. Следствието и прокуратурата имат за цел да прикрият виновните, а не да установят Истината и действията им се координират и контролират от най-високо ниво. След нашите разкрития ще има и реакции и арести.

ПРИПОМНЯМЕ!

Подалият оставка министър Нанков е зам. министър в същото министерство. Този пост той заемаше и преди това.

Подалият оставка министър Московски е шеф в Черноморска банка с 12 000 лева заплата за наказание.

Подалият оставка министър Радев е депутат.

Близки на загиналите в катастрофата край Своге заявиха, пред БОЕЦ, че са заплашвани от „държавни служители“ да внимават какво говорят и с кого се срещат.

Управляват ни мутри, мафиоти,престъпници и ченгета без съвест и морал! Това зло трябва да бъде отстранено и единственият начин е – на площадите и #Изриване ! 

Корупцията убива!

Некадърността убива!

Мафията убива!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

#ОставкаСъдЗатвор

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:[email protected]

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.