Бог да прости българската "журналистика". Аз поне не мога да простя това жалко, но и много гнусно промиване на мозъци

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/bog-da-prosti-balgarskata-zhurnalistika-az-pone-ne-moga-da-prostya-tova-zhalko-no-i-mnogo-gnusno-promivane-na-mozaci/117164 SvobodnoSlovo.eu
Бог да прости българската "журналистика". Аз поне не мога да простя това жалко, но и много гнусно промиване на мозъци

В чест на кандидата за кмет на ГЕРБ ще започна отново да гледам бТВ, за да видя първото му интервю в медиите в новото му качество. Надявам се да уважи бившите си подчинени да го интервюират ЕКСКЛУЗИВНО :) 

Искам да видя как Мария Цънцарова, Златимир Йочев, Цветанка Ризова, Светослав Иванов, Жени Марчева и другите ще го питат, провокират и най-важното - искам да чуя отговора му на въпроса ОТ КОГА, а не дали е работил за ГЕРБ през годините, в които е бил водещ на сутрешния блок и директор на новините. И, разбира се, срещу какво го е правил.

И последно, вече това е почти съвет към "независимите журналисти". Спрете да се самотитулувате като такива, защото не сте и така на практика обиждате честните и почтени хора, които наистина са журналисти. Добре е да спрете и да си раздавате едни измислени награди, с пищните церемонии по които си пълните "новинарските" емисии.

Бог да прости българската "журналистика". Аз поне не мога да простя това жалко, но и много гнусно промиване на мозъци срещу някакви си сребърници. Колкото и да са те!

Цветеслава Гълъбова

2 Коментара

Иванов

преди 7 месеца

ТОВА Е ГРОЗНАТА И ГНУСНА ИСТИНА. У НАС НЯМА ОБЕКТИВНА ЖУРНАЛИСТИКА . НЕЙНАТА РОЛЯ Е ДА МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ДОСУЩ ПОД ДИКТАТА НА НПО, И ВСИЧКО В УЩЪРБ НА НАРОДА НИ И СЪСИПВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ. ПОДДРЪЖКА НА СИНЕРГИЯТА С ДНЕВНИЯ РЕД НА ЩАТИТЕ ДО МОМЕНТА НА ОКОНЧАТЕЛНОТО НИ ЛИКВИДИРАНЕ. ВИЖТЕ КОЛКО ЗЕМЯ И МИНЕРАЛНИ ИСТОЧНИЦИ ВЕЧЕ СА ПРОДАДЕНИ, КОЛКО СТОТИЦИ ЗАВОДИ СА ЗАТВОРЕНИ, С КАКВИ МЛЕКА СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ БЪЛГАРСКИТЕ СИРЕНА, КАКВИ БОКЛУЦИ ЯДЕМ И КАКВО МАСОВО ЗАТЛЪСТЯВАНЕ , КАКВИ БОЛЕСТИ, КАКВА СМЪРТНОСТ И КАКВА КУЛТУРА ИМАМЕ ВЕЧЕ.

Коментирай

Иван Пеев

преди 7 месеца

Какво е това журналистика? Яде ли се? Щото тея дето стисват се наричат драскачи. И хич не обичат да им се посочват кривиците (справака: Икономедия - отнемата ти думата като първи фашисти). Та пак да попитам, къде ще търсим журналистика? И тя ли ще е от внос по второ направление?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.