Божков бил експулсиран от ОАЕ, не се върнал доброволно

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/bozhkov-bil-ekspulsiran-ot-oae-ne-se-varnal-dobrovolno/115632 SvobodnoSlovo.eu
Божков бил експулсиран от ОАЕ, не се върнал доброволно

Васил Божков е бил експулсиран от Обединените арабски емирства заради връзки с руски граждани.

На 23 август властите в ОАЕ и генералната прокуратура в Дубай са дали 72-часов срок на бизнесмена да напусне страната, съобщи БНТ.

Полетът на 25 август на нискотарифната авиокомпания "FLYDUBAI" е бил единственият, който се е вписвал в този срок. Според източници на националната телевизия още на 23 август, късния следобед, Божков е изпълнил изискването на властите и е представил билет за самолета, с който ще напусне страната.

Тогава властите в Дубай са уведомили българските си колеги кога и с кой полет ще се прибере в България. Според телевизията, причината ОАЕ да експулсират Божков са негови връзки с руски граждани.

trud.bg

4 Коментара

Bad Face

преди 8 месеца

Експулсираните хора биват връщани обратно оковани и с охрана! Такава елементи при пристигането на Черепа нямаше, но ние си спомняме за рекет над него да спонсорира лъжливата НОВА ТВ. Като човек който следи събитията по света от източници на няколко езика, ви споделям, че никъде не съм попадал на такава информация. Ако беше вярна със сигурност щеше да е оповестена поне в една.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Винаги зад една “гръмка” новина стои анонимен източник от прокуратурата и разбира се БНТ

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Софийската градска прокуратура разпространи документи, от които става ясно, че на 23 август ОАЕ са уведомили българските власти, че на 25 август ще екстрадират бизнесмена Васил Божков с директен полет от Дубай до София.----- От прокуратурата уточняват, че до момента не са получили съдебен акт на компетентните власти на ОАЕ за решението за екстрадиция.---- Кога ще получат съдебен акт?

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

И си купил сам билета. Мара от вънкашното защо мълчи или си е на село Хаджидимово. И МВР мълчи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.