Браво,, Тошко! Ти си пич!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/bravo-toshko-ti-si-pich/124900 SvobodnoSlovo.eu
Браво,, Тошко! Ти си пич!

Не бих се занимавал с безсмисленото рецензиране на професионалната безпомощност и пълната политическа дезориенитация на Мадам Възклицание, но великолепния начин, по който я затапи Хаджи Тошко ме възхити и предизвика неописуема естетическа наслада у мен. Тази голораменна невеста, както би я нарекъл колегата Омир, благодарение на Тошко макар и за миг, надзърна в една бездна, където слънцето  никога не прониква. Едва ли това ще превърне Голораменната невеста в журналист, но поне стана за смях и може и да посъпикяса, както казвт в Северозапада.

Между другото, аз не харесвам Хаджи Тошко и не симпатизирам на партията му, но не мога да не отбележа, че се яви при Цветанката отллично подготвен по въпросите на дивашките промени на Конституцията, лъъжите на полу-премиера и приемането ни в полу-Шенген. Браво,, Тошко! Ти си пич!

Любо Кольовски

5 Коментара

Кумчо Вълчо

преди 3 месеца

Две проститутки се срещат на улицата след Коледа и едната пита: – Ти какво си поиска от Дядо Коледа? – Ами 150, както от всички останали… ‐---------------------- Дядо Коледа е като цикъла – ако не си слушала, не идва! ----------------------- Мили Дядо Коледа, под „бело“ имахме предвид друго. Какво да го правим сега този сняг?!

Коментирай

Борис

преди 3 месеца

Тоя Тошко е пич,колкото Цветанка е девственица!

Коментирай

Борис

преди 3 месеца

Тоя Тошко е пич,колкото Цветанка е девственица!

Коментирай

Пламен

преди 3 месеца

Цветанка Ризова е Голяма Бяла Птица - абе, Патка проскубана и тъпа! Тошко Африкански си мисли, че е голЕма работа и си вири дупетатския нос!

Коментирай

Фоки

преди 3 месеца

Ризова е трагична.Нулева интелигентност , комично екранно присъствие съчетано с агресивно и тъпо поведение.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.