БЯХ ЧАСТ ОТ МЕЖДУНАРОДНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, НО ПРЕДАДОХ БОСА. СЕГА СЪМ СЕКРЕТЕН СЪТРУДНИК НА МВР. ОПЪНАХА МУ ЧАДЪР И СЕГА ТОЙ ИСКА ДА МЕ УБИЕ /ВИДЕО/

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/byah-chast-ot-mezhdunarodna-prestapna-grupa-no-predadoh-bosa-sega-sam-sekreten-satrudnik-na-mvr-opanaha-mu-chadar-i-sega-toy-iska-da-me-ubie-video/128309 SvobodnoSlovo.eu
БЯХ ЧАСТ ОТ МЕЖДУНАРОДНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, НО ПРЕДАДОХ БОСА. СЕГА СЪМ СЕКРЕТЕН СЪТРУДНИК НА МВР. ОПЪНАХА МУ ЧАДЪР И СЕГА ТОЙ ИСКА ДА МЕ УБИЕ /ВИДЕО/

В това видео ще видите маскиран мъж, който нарича себе си Стенли. Той е секретен сътрудник на МВР. Историята му започва, когато е част от международна организирана група за наркотрафик с огромни мащаби.

Групата е ударена през 2012 година, но дейността и продължава от 90-те години.

Ръководителят на групата започва да възстановява „бизнеса“ си с твърда ръка и контролира своите подчинени, чрез физически посегателства срещу техни близки. Известно време след, като ръководителят е възстановил бизнеса си, отново е ударен от полицията. В същото време шефа на групата поръчва Стенли да бъде елиминиран, тъй като притежава изключително много информация.

При една от акциите срещу групата Стенли е заловен, а българските служби го убеждават да съдейства по всички случаи. Стенли също е клиент на съда, като по думите му признава за всичко което е извършил. Той започва да съдейства като това е единствения вариант да остане жив.

Въпреки, че има доказателства срещу него – босът на групата на два пъти успява да се отърве.

Каква е ролята на прокуратурата и МВР в тези случаи? Хаос в система? Чадър от властта?

Всичко това и още от секретния сътрудник на МВР Стенли в ИнтервюТО за Ивелин Николов.

Във втората част на видеото ще чуете какво мисли маскираният събеседник за Мартин Божанов Нотариуса, с когото се е познавал. Както и как известен бивш МВР министър работи със секретните сътрудници.

afera.bg

3 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.