Честита 2024 година. И нека това, което ще направим през 2024 година да не остане в нея.

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/chestita-2024-godina-i-neka-tova-koeto-shte-napravim-prez-2024-godina-da-ne-ostane-v-neya/124388 SvobodnoSlovo.eu
Честита 2024 година. И нека това, което ще направим през 2024 година да не остане в нея.

Тази година си отива и ние си отиваме от тази година... Слава Богу. Най-хубаво е, че не останахме в нея. Честита 2024 година. И нека това, което ще направим през 2024 година да не остане в нея. Спомените са мостът, който ни свързва с бъдещето. Споменът за нас е само в бъдеще време. Чрез спомените за нас ние продължаваме да живеем.  Бъдеще време в миналото. Това е глаголното време за безсмъртие. Желая на всички да оставим спомени в бъдещето.

Hека просто през 2024 да сме още нужни някому - на враговете - да си точат камите, което значи, че ставаме за точила; на приятелите - да имат сигурно рамо, на съседите - да ги научим, че междата е дадена за прекрачване; на роднините - че винаги могат да са сигурни, че имат резервна банка с кръв... А вие бъдете здрави - здравето е дадено от Бог, останалото трябва да го направим за пример на децата си..."

Христо Стоянов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.