Четири пъти избори за една година, четири пъти ГЕРБ не ги искат да участват под някаква форма в правителство

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/chetiri-pati-izbori-za-edna-godina-chetiri-pati-gerb-ne-gi-iskat-da-uchastvat-pod-nyakakva-forma-v-pravitelstvo/26506 SvobodnoSlovo.eu
Четири пъти избори за една година, четири пъти ГЕРБ не ги искат да участват под някаква форма в правителство

Четири пъти избори за една година, четири пъти ГЕРБ не ги искат да участват под някаква форма в правителство.

Колко пъти още, за да се разбере това?

Сегашният провален опит беше подготвян отдавна, първо организираха кампания да свалят предишното редовно правителство, с много лъжи, медийни манипулации, с участието на "Има такъв народ", на президента, после и на служебното му правителство, с което издигнаха лозунгите на ГЕРБ за хаос.

Лансираха и напомпаха на изборите и партията патерица "Български възход".

Сега всички тези трябва да признаят, че не стават.

Два месеца президентът бави връчването на мандата, за да спазарят правителство и министри. Безпрецедентно.

И резултатът е провал, който беше ясен. Сега не ГЕРБ, а президентът и "кохортата му", ДПС, и измислената клиентелистка партия-патерица "Български възход" трябва да осъзнаят, че да се направи правителство може само без явното или задкулисно участие на Борисов и ГЕРБ.

Политическата криза в България се казва Бойко Борисов и може да бъде разрешена, когато той се изправи пред съда. Когато чрез промени в законите бъде отстранен монтираният негов чадър Гешев. Той, както и Борисов, са част от една и съща мафиотска завера, в която влизат и купени медии.

Иван Бакалов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.