Чудом се чудя и мая, че се и напъвам да си спомня кога друг път при "знаково" убийство, при това категорично не политическо /според днешното изявление на сглобката/, се е свиквало заседание на министерския съвет

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/chudom-se-chudya-i-maya-che-se-i-napavam-da-si-spomnya-koga-drug-pat-pri-znakovo-ubiystvo-pri-tova-kategorichno-ne-politichesko-spored-dneshnoto-izyavlenie-na-sglobkata-se-e-svikvalo-zasedani/115042 SvobodnoSlovo.eu
Чудом се чудя и мая, че се и напъвам да си спомня кога друг път при "знаково" убийство, при това категорично не политическо /според днешното изявление на сглобката/, се е свиквало заседание на министерския съвет

Чудом се чудя и мая, че се и напъвам да си спомня кога друг път при "знаково" убийство, при това категорично не политическо /според днешното изявление на сглобката/, се е свиквало заседание на министерския съвет. Аз не помня, не твърдя, че не е имало. Ако някой има спомен, моля да го сподели.

Та, днес спешно се свика такова заседание. Чак бившата пиарка на ПП Диана Дамянова ги иронизира с предложение да свикат едно спешно заседание на НС, но нейсе. Свикаха го те, че после и благоволиха да ни уведомят какво са установили и какво ще правят

Пиша само за нещата, които почти ме впечатлиха. Първо, че няма връзка между последните убийства в страната. Да, съгласна съм, че вероятно няма пряка такава. Но косвена, базираща се на дълбоко отровената миазмена атмосфера в държавата, категорично има. Техните анализи до този извод довели - няма! Как ги спретнаха тези анализи за два дни е отделен въпрос.

Второто, което ме впечатли е мотивът, с който ще сменят главния секретар на МВР - "министърът му няма доверие"! Г-н премиер, явно сте пропуснали едни социологически проучвания, които показват, че ОСЕМДЕСЕТ процента от българите ви нямаме доверие на сглобката, а Парламентът, в който сте в мнозинство има доверието на по-малко от ДВАДЕСЕТ процента. По вашата логика трябва да ви сменим. Много пъти съм казвала, защото съм учила тази материя, че доверието е в основата на успешните човешки отношения - лични и обществени. Значи вие сменяте главсека, защото му нямате доверие, а ние трябва да ви търпим, така ли?

Третото, което ме омерзи, а не впечатли е, че много, ама много стриктно се изпълнява всичко, което Асен Василев каза в ЗАПИСЪТ! Буква по буква и стъпка по стъпка. МВР шефовете ги смениха, сигурно още ще има, т.е. с "наше МВР ще правим избори". Сега са на ред службите. Техните шефове били назначени с указ на Радев и по предложение на служебното правителство. Г-н Денков, вие забравихте ли, че в същото това служебно правителство бяхте вие, асен василев и кирил петков. Тогава нито сте възразили, нито сте напуснали в знак на несъгласие с предложенията. Сега вероятно ще промените закона, за да не се налага Президента да подписва. Вие така си правите - нещо не ви уйдисва и сменяте - я закон, я конституция, я национален празник.

А, като казах национален празник, надявам се поне тази социология да сте видели от последните дни - на Галъп, които е сигурно, че не са "четирихилядници" /по думите на авторката на наименованието на вашата некоалиция/. Галъп абсолютно безотговорно твърдят, че ДВЕ ТРЕТИ от българите не желаят промяна на националния празник. Същото ще бъде и ако бъдат питани за еврото или Паметника на Съветската армия. Затова не ни и питат, де.

Ето тези дребни нещица ми направиха впечатление от днеСКАшната среща на върха. Както и отсъствието на татко петко от нея :)

Цветеслава Гълъбова

8 Коментара

цеца ..

преди 8 месеца

Колкото и да се напъваш ... От теб депутат няма да излезе ...

Коментирай

Цеца - още малко коментар ..

преди 8 месеца

Наистина ли мислиш, че заслужаваш да си в Парламента ... Щото в тоя форум има един участник, който успя да спре "настъпите" за саморазправа с Георги - "Сатрапа" на Дебора ... Сам се нарича "Червената шапчица" ... Аз само му оформих литературно неговите аргументи ..

Коментирай

наистина ли си мислиш, че си толкова умна като "ЧШ" .. ?!?

преди 8 месеца

И ако си мислиш това, противно на всякаква логика, кажи на всички: 1) какво точно направи да спреш Панделиева и нейните призиви за саморазправа ... 2) изрази ли съмнения относно шевовете на Дебора и литрите кръв ... 3) попита ли за рани по гърба ... 4) попита ли за доказателства относно местонахождението на Георги .. 5) Целуна ли хуя на В. Кардамски, за да те включи в листата ... 6) Кардамски педал ли е или е обикновен хомосексуалист ... 6) Хайде да си имаме уважението, Цеца, че иначе става мазало ...

Коментирай

Обобщено ..

преди 8 месеца

Целуна ли ХУЯ на Кардамски ...

Коментирай

Най-спешното е

преди 8 месеца

Длъжни сме да предотвратим разрушаването на Паметника на героите!!!

Коментирай

Най-спешното е ...

преди 8 месеца

Да предпазим кака Цеца от Парламента ... Щото няма мозък колкото и една КокошкА ... :)

Коментирай

Ало, администратора, спите ли?

преди 8 месеца

Много адекватни въпроси задава авторката! Това са въпросите, които трябва да задава всеки представител на четвъртата власт в една свободна държава. Ноооо …. Затова браво, че има кой да ги зададе публично. Колкото до предходните коментари - мисля, че са писани от едно и също лице, съдържат обидни и неуважителни изрази и не са по същество. Администраторът на сайта да си свърши работата, ако обича. Лесно е да плюеш по някого, облечен в анонимност. Авторката е изразила мнението си с името си за разлика от този със смешните никове.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Лияна Панделиева пак е възмутена от нещо и сега пише анонимни постове. Сърдита е, защото я нарекох, че е гъза на сдс.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.