ЧУРУК ДЪСКАТА „ПОСЛАНИК В УКРАЙНА“. „ПЕРУКАН“ НЕНЧЕВ Е ЗА АРЕСТА, АМА КОГО Е ОДОБРИЛ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, А?!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/churuk-daskata-poslanik-v-ukrayna-perukan-nenchev-e-za-aresta-ama-kogo-e-odobril-prezidenta-radev-a/139068 SvobodnoSlovo.eu
ЧУРУК ДЪСКАТА „ПОСЛАНИК В УКРАЙНА“. „ПЕРУКАН“ НЕНЧЕВ Е ЗА АРЕСТА, АМА КОГО Е ОДОБРИЛ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, А?!

Сагата „кой да е посланик на България в Украйна“, която се разигра скандално у нас, всъщност е чурук дъска.

Обявеният за назначен като посланик на България в Украйна от Соломон Паси – Николай Ненчев зад когото застана и премиерът Главчев е ясен. „Перукан“, както всички го наричаха докато бе военен министър, ястребно русофобски настроен, но и замесен в куп далавери и афери както с ремонта на МиГ-овете, така и с тотален конфликт на интереси, и който очевадно бе пожален за да не посети ареста.

След обявяването на назначението му, президентът Румен Радев веднага скочи като ужилен и разпространи „комюнике“, което вероятно е писал „Златния“ му Копринков от „пътя на копринката“, в което заяви, че бившият военен министър не е подходящ за посланик на тази позиция, а правителството на Димитър Главчев заобикаля конституционната процедура с това назначение. И разказа че: „През октомври месец 2023 г. е съгласуван между МВнР и президентството извънреден и пълномощен посланик на България за Украйна, но процедурата не е доведена докрай.

В рамките на съгласувателната процедура за назначаването на нови български посланици през октомври 2023 г. в президентската институция са постъпили редица мотивирани от министъра на външните работи предложения от кабинета Денков – Габриел, като държавният глава е уважил мотивите на външния министър“. Стана и ясно кой е бил предложен и кого е уважил и подкрепил президентът Румен Радев, а това е – Петър Танев.

Радев скочи срещу „Перукан“, о.к. Обаче! Кого точно е уважил и подкрепил като кандидатура същият този Румен Радев, естествено със съпорта на незаменимия си „Златния“ съветник Копринков от „пътя на копринката“?!

Кой е Петър Танев, извън официално известното и лакардиите, че жена му била рускиня и уж заради това го спънали за посланик, и зад когото на практика застава Радев, респективно Копринков.

Петър Танев е лична капия на Георги Гергов и Николай Копринков от „пътя на копринката“.

Петър Танев е първи братовчед на Екатерина Михайлова, видна костовистка.

Според оперативна информация Петър Танев минава и за човек на Черепа.

Петър Танев, който се пъчи като върл украинофил, е работил за Военното разузнаване, но твърде печално и е стигнал до предложение за уволнение, заради меко казано непрофесионални негови действия. Тогава обаче за да избегне уволнението излиза половин година в болнични, като впоследствие Студенков го спасява.

Любопитна е и преплетката с величавия подполковник с нарцистично разстройство Николай Марков, който пък докато е бил в НСО персонално е охранявал именно Екатерина Михайлова, която и досега е негова сърдечна приятелка.

Именно и по този повод подполковникът, изживяващ се като „бял вълк“ пишеше иносказателни постове във Фейсбук как редял върховна политическа игра и как е най баш топ „играчът“, не пропускайки да се сложи на Радев с филипики, същият Радев когото подполковникът анатемосваше само до преди година в периода си на яростен русофил, след което стана внезапно чистосърдечен натовец.

Та, когато Румен Радев реши да се репчи на някого, добре е да предлага или застава зад чисти фигури, а не такива, зад които винаги лъщи калния мръсен „път на копринката“ на „Златния“ му Копринков, респективно Георги Гергов, и на клоуните ползвани от тях.

Afera.bg

5 Коментара

Гост

1 month before

Абе късайте си опашките от Пеевски и аферите и свободните слова ако можете де. Дано се оправите с такива спонсори. Не ви завиждам за ситуацията. Лошо е да се налага да си вкараш автогол. Щото мача почва ноември месец, а резултатът ви вече е 0:1 засега.

Коментирай

Аква

1 month before

Голям аферист е тоя пеевски. С афера ляга, с афера става. Понякога компания му прави и калоянчо методиев.

Коментирай

Шмайзер

1 month before

Аз си лягам със шмайзера.

Коментирай

Шмайзер

1 month before

Аз си лягам със шмайзера.

Коментирай

Ася

1 month before

Видях ,че това е коментар от Афера и даже не го прочетох.Там изпълняват заръките на Пеевски ,защото той им плаща.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.