Да хвърляш “кьор фишеци”, е меко казано архаично забавление, което често завършва и с изгаряния, осакатявания и т.н.

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/da-hvarlyash-kyor-fisheci-e-meko-kazano-arhaichno-zabavlenie-koeto-chesto-zavarshva-i-s-izgaryaniya-osakatyavaniya-i-tn/124203 SvobodnoSlovo.eu
Да хвърляш “кьор фишеци”, е меко казано архаично забавление, което често завършва и с изгаряния, осакатявания и т.н.

Значи пичове, ако ви се пуца - има вече много стрелбища за огнестрелно оръжие. Пуцаш по мишени, поне тренираш качества и умения. Аз го правя редовно. 

Да хвърляш “кьор фишеци”, е меко казано архаично забавление, което често завършва и с изгаряния, осакатявания и т.н., липса на качества, загуба на лични умения и способности. 

Нали бе Терзиев?

За бездомните животинки, а и за домашните, изобщо няма да отварям дума какво им причинявате. Тазмо винаги кара цялата нощ в ъгъла, под душа в банята. Но помислете първо за себе си…

Адреналинът в стрелбището, е як! 

Адреналинът от осакатяване и престой в болница, не е як! 

Бях на 1 януари т.г в 4:30 сутринта по друг повод в една известна столична болница. Коридорът ѝ приличаше на военно - полеви лазарет, 80% бяха щети от подобно “кьор-фишек забавление”. 

Опитвам се да ви предупредя, да не правите глупости. 

Яжте - пийте и се веселете умно!

В добавка, живея до пожарната, не създайте работа и на момчетата и момичетата в новогодишната нощ. Нека празнуват и те!

Цветан Фиков

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.