ДА ИМ ТАКОВАМЕ РОДИТЕЛ НОМЕР ЕДНО!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/da-im-takovame-roditel-nomer-edno/12033 SvobodnoSlovo.eu
ДА ИМ ТАКОВАМЕ РОДИТЕЛ НОМЕР ЕДНО!

В Конгреса на хамериканците забраняват местоименията "той" и "тя", както и "майка" и "баща". Аз се чувствам либерално прогресивна. Отдавна на премиерина не му казвам "той", а "Онуй", тоестт в крак със съвременната либерастка мисъл! Направо даже Камала Харис изпреварих по политсекскоректност.

Също така заявявам убедено, че мъжете също могат да раждат. Предлагам за доказване на твърдението Духалко Духалков и Онуй да бъдат въдворени в обща килия в ЦСЗ, насаме и да се изчакат резултатите от изследването. Единственият проблем, че Духалко не дава без пари, ама там, като е на зор, може и за една кутия цигари да се прежали за експеримента и развитието на джендъризма.

Обръщам сериозно внимание на псуващите българи. Не може така! Кви са тия майки!!! Таковат се само родител № 1. По изключение и при особена емоционалност - и родител № 2 и така по веригата до котката им лелина /тук се отплесвам в мисли редно ли е за животните да има определение в женски и мъжки род, що да ги дискриминираме хайванчетата?!?/.

На практика в отвъдокеанската империя на злото победиха нежните розови сили над здравите сили. На нас ни предстои здраво духовно развитие, а на политиците - ду...е да им е яко!!! Но пък те са си свикнали....

Една мъгла в розово покрива света.....за да покрие блатото и вонята, които са я създали!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.