ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ ДИПЛОМАТИЧЕСКА НОТА, ЧЕ ПОСЛАНИКЪТ НЕ Е К.?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/da-ochakvame-li-diplomaticheska-nota-che-poslanikat-ne-e-k/11914 SvobodnoSlovo.eu
ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ ДИПЛОМАТИЧЕСКА НОТА, ЧЕ ПОСЛАНИКЪТ НЕ Е К.?

Аз съм сразена. Почетният консул можела и да пише, чак и отворени писма. За "отворените" снимки обаче не се споменава. А понякога една снимка говори повече от 100 отворени писма.

Не знам какъв гьонсурат трябва да си, за да се обясняваш, че си много морална и държиш на семейните ценности, но случайно за пари си се снимала гола за мъжко списание?!? Поне за мен някак си двете неща не ми се връзват. Най-малкото не мога да си представя какво обяснява на децата си......

Но пък колко добре се вписва в арогантността, либерастията и пълната липса на срам сред управляващите. Все си мисля, че с конкурс ги избират там, след тежка лоботомия.

Да си довърша размишленията по повод отвореното писмо на отворената госпожа: Да очакваме ли някакви дипломатически постъпки и действия, евентуално да ни обявят война, защото ви мислим за....?!? Впрочем защо в някое корейско списание не публикуват "отворените" снимки, ще ми е интересно колко се гордеят с консула си!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.