Да поканиш Иво Инджев да говори за израело-палестинския конфликт е все едно поканиш Валери Божинов да обясни струнната теория

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/da-pokanish-ivo-indzhev-da-govori-za-izraelo-palestinskiya-konflikt-e-vse-edno-pokanish-valeri-bozhinov-da-obyasni-strunnata-teoriya/118097 SvobodnoSlovo.eu
Да поканиш Иво Инджев да говори за израело-палестинския конфликт е все едно поканиш Валери Божинов да обясни струнната теория

Да поканиш Иво Инджев в тв студио да говори за политика, за израело-палестинския конфликт или за каквото и да е, е все едно поканиш Валери Божинов да обясни защо според струнната теория фундаменталните съставни части около нас са струни с дължината на Планк, които трептят в резонансни честоти.
Даже си мисля, че Божинов по-добре ще се справи със струните.

Питали ли сте се как се създават продукти като Инджев, чийто восъчни лица мазно лъщят със змийски поглед по студиата, и който сам е отишъл да се предложи за агент на ДС? Вие какви хора мислите, че се предлагат за такава работа? Да, доста празнота, злоба и гняс има в душите им.

Извинявам се, но всичките ми приличат на механични роботи, чиято програма се стартира още по старо му, с перфолента, която се слага от цепките им отзади,  така стартират речите им.
----
Говори за Хамас, но споменава Сирия и Иран като поддръжници, финансиращи дейностите им, а не както е в момента - Катар и Турция. Хамас е сунитска ислямистка организация, основана от Мюсюлманските братя, която се подкрепяше от целия мюсюлмански свят преди време. През 2011 г., когато стартира войната в Сирия,  Хамас  заеха страната на ислямистите и брадати бунтовници срещу Асад, който ги изгони, а Иран и Сирия тотално спряха връзките си с тях, от над десетилетие нямат връзки, а ако някой следеше войната, щете да си спомни всеизвестните снимки на тогавашния лидер на Хамас, Халед Машаал, със знамената на на сирийската опозиция. Както и най-тежките битки реално бяха с членове на Хамас срещу Хизбула. Не е трудно всеки да провери. Но на новоизлюпените либералните "интелектуалци", бивши комунисти преди, не може дори да обясниш колко са нелепи и колко са невежи по темата. Те си повтарят продиктуваното по навик от десетилетия. 

И наш Инджев едно си знае, това си балалайка. Каквото са му казали. И е нормално хората в Сирия да подкрепят палестинците, така както го правят всички араби от арабските страни. Това няма нищо общо с Хамас. Къде е границата и има ли такава  за палестинци и хора от Хамас? Всички ли палестинци са терористи, има ли граница, при условие, че почти всички я подкрепят там? Това означава ли, че могат всички да се избият?

И ако питате мен, Хамас се разкриха във войната в Сирия. И всички знаем какво ще се случи. Каквото се случва винаги след това.  Израел ще отговори и ще избие сто или хиляда пъти повече палестинци и ще окупира още повече територии, ще наложи още по-жестоки антиутопични "мерки" срещу обикновените палестинци.  Хамас не постига нищо, освен да създава поводи за извинение. Сякаш заради това са създадени. 
И която страна да заемеш, все ще е грешната.

Daher Farid Daher - Lammoth

10 Коментара

rusnak

10 months before

Този, дели с още двама, трима, първото място за най-жалки соросоидни предателски отрепки.

Коментирай

MENES

10 months before

Не са много,но как смърдят....

Коментирай

!!!!!

10 months before

ДАНС-аджиите ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ! България има ОПИТ с ТЕРОРИСТИТЕ. През 2012 г. ГЕРБ-авия Н. Младенов в амплоато му на министър на МВнР СЪБРА на ТАЙНА СРЕЩА в Правец ТЕРОРИСТИТЕ от Ал Кайда и ИДИЛ / ПРОТИВНИЦИ на АСАД /. И ги обяви за ГЕРОИ...

Коментирай

Сенека

10 months before

Доносниците, ех те едно си могат най-добре. Да се продават.

Коментирай

gibi

10 months before

Ах, как искам да ви докопат првз 1977 милиционерите да ви набият канчето яко,да ви вземат със зелената Уазка до някоя квартира и да ви кажат-живота ти е до тука!Ако не станеш сътрудник,бял ден няма да видиш и ти и твоето семейство...Искам лично да ви видя физиономиите и реакциите!!!Сега е лесно да се перчим ама я да видим как беше тогава???5-6 яки мъжаги стоят срещу теб и чакат реакция от теб,след това естественно як бой...дали ще издържите?

Коментирай

до gibi

10 months before

А според теб, мутрите които бяха преди това борците, какво правеха 30 години от промените???

Коментирай

До Daher Farid Daher - Lammoth . . .

10 months before

Това за струнната теория беше добро . . . Много добро . . . :) Надявам се да им нашокат главата на евреите . . . :) Скапани Мошета . . . :) Само копират като невидяли . . . Плагиати . . . . :)

Коментирай

албена

10 months before

Ох, този Инджев, защо така се излага на стари години?! Все по-неадекватни са коментарите му. Мълчи си, бе, човек!

Коментирай

Балък

10 months before

Често се питам какво ли са ги правили тия типове в СССР, когато са учили там? Защо ли всички до един мразят Русия ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.