Дачков: „Възраждане“ игра за ПП в София, излиза, че Путин и копейките са избрали кмета на умните и красивите

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/dachkov-vazrazhdane-igra-za-pp-v-sofiya-izliza-che-putin-i-kopeykite-sa-izbrali-kmeta-na-umnite-i-krasivite/120412 SvobodnoSlovo.eu
Дачков: „Възраждане“ игра за ПП в София, излиза, че Путин и копейките са избрали кмета на умните и красивите

От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков

Ако Васил Терзиев стане кмет на София (по-вероятно е да стане), ще трябва да благодари на Костадин Костадинов. Без него това нямаше да се случи. Излиза, че Путин, рубладжиите и копейките са избрали кмета на умните и красивите, бламирайки основния му конкурент. ПП-ДБ имат катастрофален резултат в София, но ще победят с пет хиляди гласа, благодарение на измами и манипулации, които продължиха и през целия изборен ден.

И милиони, които Васил Терзиев пръсна в тази кампания. Но преди всичко - ще бие, защото Костадинов игра за тях срещу Григорова. Това е факт и е добре той да се знае от всички. Както от градската десница, така и от избирателите на „Възраждане“. ПП-ДБ ще имат кмет на София, благодарение на тях.

Първан Симеонов го каза много ясно по БНТ: „Липсата на реална подкрепа от „Възраждане“ лиши Ваня Григорова от убедителна победа в София. Това означава, че София гласува протестно срещу зле разказания Западен разказ.“

Да го кажа направо – „Възраждане“ игра за „Продължаваме промяната“ в София и това е факт. Какви са мотивите няма значение. От дългогодишен журналистически опит знам, че обикновено са от най-прозаичните

https://tribune.bg/

21 Коментара

свободен

преди 5 месеца

Дачков ,не сравнявай един ВЕЛИК ЧОВЕК С този добруджански мангал.

Коментирай

Али Баба

преди 5 месеца

Всичко на този свят се купува с пари. А това , което не може - с много пари!

Коментирай

Някакъв

преди 5 месеца

Дачков, ти случайно да знаеш какви доказателства излизат от ,,ваксането,, на хората сРnH терапиите Не? Не си наясно ,че комитет начело с адвокатския екип на Райнер М. и стотици медици изготвиха доклад със стотици страници ДОКАЗАТЕЛСТВЕН материал за този най-голям геноцид в човешката история. Същият този адвокат, беше незаконно арестуван в Мексико , нарушавайки международни споразумения и откаран ( задържан) в Германия.( преди месец) В момента един милиардер ( швейцарски) ,каза че ще се опита да помогне ! ЧОВЕК! Та , Костадинов трябваше да призове да подкрепим тази, която беше за задължителното ваксиниране ...Как щях да погледна на това? В името на какво?

Коментирай

Съжалявам за онези,

преди 5 месеца

които са имали илюзии относно Костадинов. Но най-глупавото в цялата тази кампания за местни избори беше намесването на мантри от типа на "пропутински", "анти-путински" (кандидати, позиции и др. под). И Борисов, и лидерите на ПП-ДБ експлоатираха тези мантри - но ясно е, че не можем да очакваме от тях някакви интелектуални висини. По-учудващо за мен беше, че в задаваха тон в този мантраджийски хор единици мастити социолози и др. анализатори, както и един премиер с прозвището "акад." Дано всички зачинатели на подобни тъпотии разберат, че това предизвика негативни реакции и протестен вот.

Коментирай

Някакъв

преди 5 месеца

Та да се върнем за подкрепата на Григорова.. Какво и кого е ,,защитавала,, в Подкрепа? Защитаваше бюджета на Асен Василев. Защитаваше бюджетните заплати( увеличение) , говореше против нелоялните работодатели , които били в ,,сивата икономика,, ( т.е. малките) и те трябвало да бъдат унищожени. Кой ги вкарва в силата икономика. Ти не си наясно. Това увеличение на заплатите( минималните) , не носи ни никакво реално увеличение на получаващите ги, а пълни джоба на НОИ. .. Защити ли ,,Подкрепа,, протестиращите и борещите се за работните си места енергетици! В Германия обявиха, че минимум до 2030 година няма да бъдат закрити( те дори ги възобновяват и отвориха отново!) Та на каква база Възраждане трябва да подкрепи ,,Ваня,, ? ..А ,може би , защото тя подкрепя инстанбулската ,а ? Жалко , че и ти играеш в не българския отбор, явно..

Коментирай

Някакъв

преди 5 месеца

Кой ,,обслужваше,, медийно Костов ..Май ти , Дачков , заедно с Кулезич.. Сега - ,,Ваня,, .. ,хм, уж пак в името на ,,гражданите,,

Коментирай

Някакъв

преди 5 месеца

Възраждане не взе позиция ,остави гражданската позиция на избирателите си - да гласуват по лични убеждения , съобразно ситуацията.. За което- Респект.! Всички обаче сте против Възраждане, защото тя е за народа.. Нещо чуждо за егото ви , за припознаването на някаква специална интелигентност , която си приписвате и , която за съжаление проличава , че не притежавате...

Коментирай

Костадинов-боклук

преди 5 месеца

Ако Костадинов беше подкрепил Ваня Григорова официално, още днес сглобката щеше да падне. Денков - празноглавия "академик", Кокорчо, който не може да направи бюджет, и като десерт - Тодор Тагарев, който сега ще пръсне 3 Милиарда лева за някакви безполезни американски БТР-и, при положение, че те можеха да се произведат в България и да хранят български семейства.

Коментирай

Димитър Стойчев

преди 5 месеца

(П)ачков, Яворе, Напиши нещо за дядо си ДАЧКО ИЛИЕВ НИКОЛОВ - комунист и партиен секретар от село СЛАВОВИЦА, кога и защо се е изселил в Габрово, за Иван Костов и за Люба Кулезич!

Коментирай

Чочо

преди 5 месеца

Дачков, А стига Цигания, Простотия и Лакомия!

Коментирай

1234

преди 5 месеца

Боята от максуда, дето майка му го е направила на 15 винаги е бил ясен.

Коментирай

Vik

преди 5 месеца

Публикуванo на 17.07.2003 година - 17:14 .......... ПОТРЕСЕНА СЪМ! ОЩЕ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ! И АЗ ХАРЕСВАХ ЯВОР ДАЧКОВ ЗА НЕПРИМИРИМОСТТА МУ, ЗА ГРАЖДАНСКАТА ПОЗИЦИЯ И ЗА СМЕЛОСТТА ДА КАЗВА НЕЩАТА КАКВИТО СА. ПОНЯКОГА СТИГА ДО КРАЙНОСТ, КОЯТО МОЖЕ ДА ОТБЛЪСНЕ ХОРАТА. МИСЛЕХ, ЧЕ ТОВА Е, ЗАЩОТО В НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО СИГУРНО ИМА ЖЕРТВИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕПРЕСИИ. ОКАЗА СЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО. ХОДИХ ДО ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ И РАЗБРАХ, ЧЕ ПО ПРОИЗХОД ТОЙ Е НАСЛЕДНИК НА КОМУНИСТИ ОТ С. СЛАВОВИЦА. ТАМ ОЩЕ ПОМНЯТ ДЯДО МУ – ДАЧКО ИЛИЕВ НИКОЛОВ. СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ 1944Г. ТОЙ ВОДЕЛ ОРГАНИЗАЦИЯТА НА БКП В СЕЛОТО И БИЛ ГЛАВНИЯТ ОРГАНИЗАТОР НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ РЕПРЕСИИ СРЕЩУ ЗЕМЕДЕЛЦИ ТАМ.

Коментирай

Vik

преди 5 месеца

НЯКОЛКО ГОДИНИ БЕЗОБРАЗНИЧИЛ КАТО СЕЛСКИ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР – СЪБИРАЛ НАРЯДИ, ЧЕСТО С ПОБОИ И АРЕСТИ ЗА НЕПОСЛУШНИТЕ, ПРЕСЛЕДВАЛ ВРАГОВЕ С ПАРТИЕН БИЛЕТ, ДОНОСНИЧИЛ ЗА ХОРА, КОИТО ПОСЛЕ БИЛИ ИНТЕРНИРАНИ В БЕЛЕНЕ. ОЩЕ СА ЖИВИ ХОРА, ЛЕЖАЛИ В БЕЛЕНЕ, КОИТО ГО ПОМНЯТ – БЕШО РАКОВ, ЛЮБЕН ЛИШКОВ, ИЛИЯН БЕНОВ. ИМА И ДРУГИ... СЛЕД ПРОМЕНИТЕ ПРЕЗ 1953Г. ДАЧКО СТАНАЛ НЕТЪРПИМ ЗА ХОРАТА ОТ РОДНОТО СИ СЕЛО, ИМАЛО ЗАПЛАХИ ЗА УБИЙСТВО И ЗАТОВА С ПОМОЩ ОТ БКП СЕ ИЗСЕЛИЛ В ГАБРОВО. НИКОЙ НЕ НОСИ ВИНА ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ, РАЗБИРА СЕ, НО ЕДВА ЛИ ТОЧНО НАСЛЕДНИКЪТ НА СЕЛСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ САТРАП ТРЯБВА ДА БЪДЕ МОРАЛЕН АВТОРИТЕТ ЗА ХОРАТА ОТ СДС. ВСЪЩНОСТ, ТОВА Е ПРОБЛЕМ НА СДС – ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА, КОЯТО ПРЕСТАНАХ ДА ПОДКРЕПЯМ.

Коментирай

Един премиер-плъшок с прозвището "акад."

преди 5 месеца

Vik, не лъжи! Дачков Явор е по-пещерен антикомунист и от тебе!

Коментирай

Коментаторка

преди 5 месеца

Айдееееее, Путин е далече, сега Костадинов е виновен. Абе Яворе, кой може да ми каже, пък бил той и партиен лидер, за кого да гласувам? Аз да не съм зомбирана жълтопаветница, та да си дам гласа за наследника и обогатилия се от ДС? Всички вие, така наречените журналя и анализатори сте си загубили ума и си търсите изкупителна жертва. Ако за Боко е нормално да обвинява Възраждане, не мога да повярвам, че и ти се включваш в хора на ругателите. Четях твоя сайт, коментирах, даже няколко пъти си избирал мои писания в рубриката "Читатели на Гласове...", но вече за мен ти си обикновен късоглед пустописач. Пълен игнор на Гласове от мен!

Коментирай

Историкът

преди 5 месеца

ПП "Възраждане" са проект на МИ-6. Но ще го разберете по трудния начин, ако въобще го разберете.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.