Даровете на Фандъкова за Терзиев: Каска, саксия, химикалка и личният ѝ телефонен номер

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/darovete-na-fandakova-za-terziev-kaska-saksiya-himikalka-i-lichniyat-telefonen-nomer/120926 SvobodnoSlovo.eu
Даровете на Фандъкова за Терзиев: Каска, саксия, химикалка и личният ѝ телефонен номер

С лични подаръци досегашният кмет на София Йорданка Фандъкова предаде поста на своя приемник Васил Терзирев.

Той получи личната каска на Фандъкова, любимата ѝ саксия и химикалка, но и номера на мобилния ѝ телефон. Фандъкова остави и всички картини от кабинета ѝ.

Оставям ви и моят отчет за всичко свършено през последните 14 години. Пожелавам ви да продължите да променяте София, като правите това заедно с всички граждани. Не на последно място ви оставям и моята лична каска, защото няма да прекарвате работния си ден само в този кабинет. Дано завършите нашите проекти и разбира се да започнете ваши. Имате моят телефон, ако има някаква необходимост, винаги ще бъда насреща. Пожелавам ви още веднъж успех и на добър час, обяви пред медиите Йорданка Фандъкова.

Даровете на Фандъкова за Терзиев: Каска, саксия, химикалка и личният ѝ телефонен номер СНИМКИ - 2

Ние се ангажираме да надстрояваме, не да рушим. Ще търсим решения за това, което не работи. Искам и аз да ви благодаря за всичките тези години, усилия, жертвите. Само човек, който е минавал по този път, знае какво е, дипломатично посочи Васил Терзиев.

fakti.bg

5 Коментара

чичопей

преди 5 месеца

Гледам го ухиления кретен на снимката и се сещам за баба ми, която казваше : "Годпод като иска да накаже някого, първо му взема ума" На нас ни е взет ума, за да ги избираме такива. Наказанието предстои.

Коментирай

Джингиби

преди 5 месеца

Само за 34 години дерьмократите напълно ограбиха и осраха китната ни някога столица.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Госпожа фандък данка му остави и малко употребявани дамски превръзки с крилца, но медиите премълчаха този факт.

Коментирай

аз пък бих му поУДАРИЛ ЕДИН

преди 5 месеца

ДЪРТ МАГАРЕжКИ!!!!

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

Пълна приемственост-от кур@ва-на педе@ас!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.