ДЪРЖАВАТА ПРЕВЪРНА ТЕСТОВЕТЕ В САМОЦЕЛ И НАРОДЪТ ИЗПУШИ НАКРАЯ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/darzhavata-prevarna-testovete-v-samocel-i-narodat-izpushi-nakraya/12886 SvobodnoSlovo.eu
ДЪРЖАВАТА ПРЕВЪРНА ТЕСТОВЕТЕ В САМОЦЕЛ И НАРОДЪТ ИЗПУШИ НАКРАЯ

Стига сте полудявали с тези PCR тестове и опашки! Може да сте само с хрема или дори отрицателен тест и след седмица да сте вече с двойна пневмония от ковид. Следете симптомите и евентуален задух и тежест в гърдите.

Една млада госпожа с носа над маската вика по БТВ: “С двойна бронхопневмония съм, ама ДОБРЕ, вика, че съм с отрицателен PCR”.  Това точно не е добре, защото вирусът вече е в белия дроб и госпожата е проспала една седмица заедно с джипито си да чака безсмислен в случая тест. По-добре да беше с позитивен тест, но да няма пневмония, която си личи и на рентген.

Тестът е само част от един път към диагноза, а двойната пневмония вече е много тежка диагноза!

Държавата превърна тестовете в самоцел, а те са едно помощно средство.

И народът изпуши накрая.

Николай Бареков

Бележка на АФЕРА: Няма как да не изпуши народ, който от сутрин до вечер е облъчван и зомбиран от ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И МЕДИИ с гробовни прогнози, яко умиране, чували с трупове и „катастрофа“, „ужас“, „взрив“. И то отвратително използвано това зомбиране, за да се задържи Хунтата на власт до финала. Вместо лекари, които спокойно и човешки да обясняват, по екраните дефилират „спецове“, като погребални агенти. В резултат – човек само да кихне и изпада в истерия, и търчи към болницата.

Кремена Станилова:

Тя вече е и сред лекарите, неуважаеми министре!

Вече има лекари, които преглеждат хората от другия край на кабинета по преразказ, защото собствената им хипохондрия е взела превес.

Хората са зле, заради посттравматичния стрес от събитията между март и май – локдауна, психотормоза, липсата на сигурност и загубата на работа.

Добавете актуализирането на всички психясващи новини и информации от октомври.

И най-вече управленската немощ, некадърност и двойна връзка в общуването.

Не вирусът е проблемът, господа, а хора-вируси като вас, заразили управлението на държавите в световен мащаб, не само в България!

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.