ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ СКОРО НЯМА ДА ИМА...ЗАЩОТО ТОЙ ВЕЧЕ Е ФАКТ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/darzhaven-prevrat-skoro-nyama-da-imazashtoto-toy-veche-e-fakt/113622 SvobodnoSlovo.eu
ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ СКОРО НЯМА ДА ИМА...ЗАЩОТО ТОЙ ВЕЧЕ Е ФАКТ!

В своето интересно днешно видео в Ютуб писателят Добри Божилов коментира присъствието в България на бойци от Азов. Авторът свързва това с бъдеща възможност за държавен преврат в България, който евентуално може да бъде извършен с помощта на украинските паравоенни формирования, необезпокоявано пребиваващи у нас. Добри Божилов не твърди, че преврат предстои утре, но не изключва вероятността за такъв, по примера на участието на част от белогвардейците в свалянето на правителството на Александър Стамболийски точно преди сто години. 

Редно е да се подчертае, че Стамболийски е принуждаван да репатрира белогвардейските емигранти в Съветска Русия, където ги чака неминуема гибел - така че подбудите им могат да бъдат разбрани.

Аз мисля, че скорошен държавен преврат в България няма да има. Защо ли? Защото той вече се състоя - на 6 юни, когато бе гласувано профашисткото правителство на директните американските трансмисии Герб СДС/ПП ДБ. Превратът бе извършен от американския посланик Мъртън, а пътят на превратаджийската коалиция бе разчистен от двойния играч Румен Радев и ДПС. Той бе улеснен от отказа на формацията Референдум за мир и суверенитет да призове народа пред НС в деня на гласуването на "правителството" на ротационните марионетки и от прикритото нежелание на "Възраждане" да свика всички свои сили на митинга пред парламента в този съдбоносен ден. 

Така че в момента България е управлявана от превратаджии и преки узурпатори на държавната власт. Защо им е на САЩ и НАТО още един преврат? Преди сто години положението е било съвсем друго, идеологията на земеделците е заплашвала интересите на финансовите господари на Европа. А сега банкстерската секта е взела на ръчно управление тотално разгромената бивша българска държава. Ролята на украинските силоваци в България аз виждам като ударен юмрук, като въоръжена сила, която с методите на повсеместен терор над българското население, ще крепи властта на настоящите превратаджии. Тъкмо чрез такъв терор страната ни ще бъде превърната във втора Украйна. Всяко противодействие, всяка свободна мисъл ще бъдат смазани. Азовци са наясно как да действат, натрупали са опит. 

За превратаджиите, водени на къс синджир от САЩ, е ясно, че българската полиция в един момент ще се възпротиви да избива собствения си народ. В България е така - прекалено малко сме и всички сме братовчеди. Ето защо ще бъдат използвани чужди наемници. Ето защо режимът на Зеля не ги издирва и мобилизира. Предназначението им е друго, те чакат своя час.

Писах, че украинците ще бъдат използвани за такива цели, още когато "бежанците" нахлуха в страната ни. Тогава ги нарекох "завоеватели", а не бежанци и жертви. Показателно бе и изказването на една украинска "бежанка": 

"Мы не беженцы, мы поселенцы".

Жената ни го каза в прав текст, но никой в България не забеляза думите й, никой не се трогна. Никой не гъкна.

А сега?

Милена Върбанова

6 Коментара

rusnak

преди 9 месеца

Тези с тениските на АЗОВ са от БНС и единия на фотото е точно главатаря им Боян Расате. Смешното е, че на протеста са заедно с либералните жълтопаветни педеруги, но не само такива педалски коалиции знаем. Понеже негови хора четат тук, да знаят, че няколко човека ще го лекуват скоро само ако гъкне фашиста, и всички са му съседи...

Коментирай

Беларус

преди 9 месеца

БНС на Расате е спяща клетка, която полека я активират фашагите. Доказателството за това е сестра му, която я представиха и участва в Сървайвър. Почват полека да го изпират, като някои други боколуци.

Коментирай

Синята барета

преди 9 месеца

Много изтъркан номер - доброто ченге, което уж защитава народа , и лошото , което прави, каквото си поиска. Всички сме потърпевши. Знам какво следва, но ще си замълча.. Вариантите са няколко и всички са гадни.

Коментирай

Все тоя

преди 9 месеца

Исклузивна статия, всички сме ХАПИ . България е много по- хапи от Хаити. Целият народ е тугеда с ПП и с Бойко мъдрецот. Новият посол прави чудеса за нула време. Академика и Харвардеца са невероятен успех. До месеци колонията може и да я няма, колонията, територията и добитъка ще са там.

Коментирай

Мина

преди 9 месеца

Стамболийски е искал да приключи с убийците на българите. Да отнеме ограбеното от тогавашните олигарси и да го върне на България. За това е жестоко убит, нарязан на парчета. А срещу него е извършен преврат. Враговете на българите в момента правят същото. Но- този път едни служби ще ги догонят. Когато им дойде времето.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.