Дъщерите на Пламен Пенев: Полицаите са го убили от бой, настояваме за експертиза

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/dashterite-na-plamen-penev-policaite-sa-go-ubili-ot-boy-nastoyavame-za-ekspertiza/124402 SvobodnoSlovo.eu
Дъщерите на Пламен Пенев: Полицаите са го убили от бой, настояваме за експертиза

Бившият републикански шампион по борба Пламен Пенев почина след инцидент в Стара Загора в събота вечерта. Близките му твърдят, че е пребит до смърт от полицаи. от разпространени кадри в социалните мрежи се вижда, че полицаи са се струпали около претърпелия катастрофа след преследване Пламен Пенев. В същото време от полицията заявяват, че той е починал вследствие на катастрофата. От прокуратурата все още няма информация. 

Човек след като е катастрофирал, така ли следва да го извадят от колата. Не му е оказана първа помощ, а му е посегнато физически, коментира една от дъщерите Ивелина Пенева. 

От кадрите на хората, които са снимали, се вижда как полицаите го вадят от колата и той все още е жив, коментира Борислава Пенева. 

Баща ми е бил пребит и убит от бой, коментира Ивелина. 

До момента никой не се е свързал с мен във връзка със смъртта на баща ми. Защо?, питат дъщерите. 

Настояваме да има съдебна еекспертиза за установяване причините за смъртта на баща ни, но също така настояваме тя да не се прави в Стара Загора, защото ако е тук, случая ще бъде потулен, коментира Борислава. 

Пламен никога не е бил агресивен към никого, дори в моменти, когато той не е бил спокоен, коментира бившата съпруга Румяна Пенева.

Според нас баща ни е тръгнал да бяга от полицаите с колата, защото с ее уплашил. Ако татко можеше да разкаже, щяхме да знаем истината. Всички сме на мнение, че той агресия към полицая не е проявил. Той най-вероятно се е защитавал, а не е агресирал, коментират те. 

Ние вярваме в Господ и в правдата. Затова настояваме всеки, който може да помогне за изясняване на истината, да помогне, апелират дъщерите.  

petel.bg

3 Коментара

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Хайде оплаквачките по кротко. Нали искате да сте американци. Там на първия метър за бягство ще са го застреляли и няма да има нужда от преследване.

Коментирай

доктор по право Иван Гешев

преди 4 месеца

Всичко е точно. Какво тук значи някакъв си живот?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.