ДБ наистина си е "доносническа" България. Вътре е пълно с ченгета от ДС, в момента - превербувани от ЦРУ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/db-naistina-si-e-donosnicheska-balgariya-vatre-e-palno-s-chengeta-ot-ds-v-momenta-preverbuvani-ot-cru/99475 SvobodnoSlovo.eu
ДБ наистина си е "доносническа" България. Вътре е пълно с ченгета от ДС, в момента - превербувани от ЦРУ

По повод на днешния скандал между Костадин Костадинов и Манол Пейков, нека се придържаме към фактите:

1.ДБ наистина си е "доносническа" България. Вътре е пълно с ченгета от ДС, в момента - превербувани от ЦРУ.

2.Манол Пейков е абсолютен простак, но не заради "късопишков" за Костадинов, а заради просташкото издаване на "Под игото" на шльокавица, и то точно на 24 май. Да, това е същият човек, който се подигра с най-ценната книга в българската история, нека не се забравя. Един турски ибрик се намира в парламента.

3.Манол Пейков предстои да се превърне в патерица за завръщането на ГЕРБ във властта, след като партията му вече преговаря за политики и кресла...

Т.е. накратко - Костадин Костадинов е на правата страна, а боклуците от ДБ заслужават единствено презрение - като всеки друг предател, продажник и доносник.

Но да река нещо важно. Най-важното - ако някога Възраждане вземе властта и тръгне да се разправя с предателите, нека не се съмнява, че първи комсомолци и възрожденци на новата власт ще бъдат точно тия от ДБ. Те са гениални в приспособяването и въртелите от комунизъм, през демокрация, през атлантизъм, защо не и - нео-възрожденство...

Манол Пейков като главен прокурор в Народния съд на Коцето - това виждам не аз, а суровата историческа поука... :)

Добри Божилов 

3 Коментара

Костя късопиш_ов

преди 4 месеца

Крайно време беше да стане ясно, жената на Костя Късопиш.ов от къде получава пари. Е и в парламента се разбра, че тя получава заплащане в евро от НПО. Защо в евро и защо от НПО?

Коментирай

Боги

преди 4 месеца

Правилно, да се придържаме към фактите. Как соросоидните медии отразиха скандала: Първо дадоха реакцията на Костадинов, а после на Брадатото недоразумение Пейков. Пълна подмяна на действителността! Ето така се отразяват събития чрез внушения, като се пренаредят по удобния за медията начин, за да се изгради фалшива представа за събитието. И като капак, в ЦРУ-Нова си направиха няколко предавания, в които "остро" осъждат "езика на омразата, пошлостта, грубостта, фашизма" и каквото друго се сетите в изказа само и единствено на Костадинов. Това да се направи връзка, КАКВО е предизвикало острата му реакция въобще не се коментира. Наистина е време да се осветлят чуждестранните агенти и да не се допуска те да формират общественото мнение. Сороските медии са основен източник за фалшиви новини!

Коментирай

Васил

преди 4 месеца

Поздравления за критическия Ви анализ - кратко, точно и изчерпателно!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.