Днес в 18ч. ще се проведе 8- ят поход за мир! Можете, разбира се да останете пред телевизора и да се наслаждавате или гневите на Св. Иванов и евроатлантическите внушения и манипулации

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/dnes-v-18ch-shte-se-provede-8-yat-pohod-za-mir-mozhete-razbira-se-da-ostanete-pred-televizora-i-da-se-naslazhdavate-ili-gnevite-na-sv-ivanov-i-evroatlanticheskite-vnusheniya-i-manipulacii/113004 SvobodnoSlovo.eu
Днес в 18ч. ще се проведе 8- ят поход за мир!  Можете, разбира се да останете пред телевизора и да се наслаждавате или гневите на Св. Иванов и евроатлантическите внушения и манипулации

Днес в 18ч. ще се проведе 8- ят поход за мир!

Можете, разбира се да останете пред телевизора и да се наслаждавате или гневите на Св. Иванов и евроатлантическите внушения и манипулации.

Можете да излезете на разходка и да пиете кафе с приятели защото сте практични, умни и предпазливи.

Можете да напишете във фейса страхотни постове за българския дух и предателствата на правителството- сглобка на антибългарски интереси и цели.

Можете и да се включите в Похода за мир.

Чувам мислите ви : " И какво ще постигнем?Нищо не зависи от нас.Ще походим, ще повикаме, а управляващите утре пак ще вършат безобразия."

Кога забелязваме мощта на водната стихия, или на вятъра, или на земята - когато реките прелеят и удавят домовете ни, когато падат покриви и дървета, когато зейнат ровове и се рушат сгради.

Искаме ли да бъдем смирени, безопасни, безмислени - простичко казано роби?

Искаме ли да бъдем безгласен фон на една корумпирана държава?

Искаме ли да завещаем на децата си пример за безгръбначност ?

Аз не искам!

И вече не става въпрос само за мир и суверенитет.

Правителството ни обяви война.Прави каквото си иска, без значение какво казват Конституцията и законите.

Няма да изреждам - знаем какво прави.В петък безсрамно , гласувайки предложението за провеждане на референдум за еврото ни каза ясно. - ВИЕ СТЕ НИКОИ!

Време е да отговорим - ние, избирателите, ние - българите!

Време е за буря!

Какво ще постигнем?

Напомняне.

Заявяване.

Предупреждение.

След тях идва възмездие.

Не знам дали Бог е българин, но ако останем в пашкулите си и той ще се отвърне от нас.

И ще останем какавиди, а шепата пеперуди ще отлетят далеч.

А ние ще останем в тъмнината...

Румяна Ченалова 

4 Коментара

Синята барета

11 months before

На 7 , в дена за пенсии, няколко слабовати старци припаднаха на опашките пред пощите. Защо пред пощите? Защото е тия села няма банкомати, госпожа. И автобуси няма. После, като взеха пенсиите, се наредиха на втората опашка - да платят ток, вода и телефон. После отделиха пари за лекарства, за месеца... Пак след това минаха и си купиха по един хляб и една вафла, за разкош ... Та, тия нещастни хора ли наричате заспали и диванни незнам какви ???? Те нямат пари да отидат до града за лекарства, събират се по 5 - 6 човека и плащат на някого да им ги вземе !! Какъв бунт искате от тия нещастни хора ??

Коментирай

Синята барета

11 months before

Вас, софиянци, една даскалица ви разказа играта, вие мълчите. Сини, пембени зони, жълти павета, знаменца по общината, улиците ви приличат на бахмутски пейзаж. МИтротУ ползвате ли? А да не би да са прекарали канализация в крайните квартали, или всичко тече в най близката река?? Да не продължавам.. Ние ще има , когато Силите решат, госпожа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.