Днес в 18ч. ще се проведе 8- ят поход за мир! Можете, разбира се да останете пред телевизора и да се наслаждавате или гневите на Св. Иванов и евроатлантическите внушения и манипулации

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/dnes-v-18ch-shte-se-provede-8-yat-pohod-za-mir-mozhete-razbira-se-da-ostanete-pred-televizora-i-da-se-naslazhdavate-ili-gnevite-na-sv-ivanov-i-evroatlanticheskite-vnusheniya-i-manipulacii/113004 SvobodnoSlovo.eu
Днес в 18ч. ще се проведе 8- ят поход за мир!  Можете, разбира се да останете пред телевизора и да се наслаждавате или гневите на Св. Иванов и евроатлантическите внушения и манипулации

Днес в 18ч. ще се проведе 8- ят поход за мир!

Можете, разбира се да останете пред телевизора и да се наслаждавате или гневите на Св. Иванов и евроатлантическите внушения и манипулации.

Можете да излезете на разходка и да пиете кафе с приятели защото сте практични, умни и предпазливи.

Можете да напишете във фейса страхотни постове за българския дух и предателствата на правителството- сглобка на антибългарски интереси и цели.

Можете и да се включите в Похода за мир.

Чувам мислите ви : " И какво ще постигнем?Нищо не зависи от нас.Ще походим, ще повикаме, а управляващите утре пак ще вършат безобразия."

Кога забелязваме мощта на водната стихия, или на вятъра, или на земята - когато реките прелеят и удавят домовете ни, когато падат покриви и дървета, когато зейнат ровове и се рушат сгради.

Искаме ли да бъдем смирени, безопасни, безмислени - простичко казано роби?

Искаме ли да бъдем безгласен фон на една корумпирана държава?

Искаме ли да завещаем на децата си пример за безгръбначност ?

Аз не искам!

И вече не става въпрос само за мир и суверенитет.

Правителството ни обяви война.Прави каквото си иска, без значение какво казват Конституцията и законите.

Няма да изреждам - знаем какво прави.В петък безсрамно , гласувайки предложението за провеждане на референдум за еврото ни каза ясно. - ВИЕ СТЕ НИКОИ!

Време е да отговорим - ние, избирателите, ние - българите!

Време е за буря!

Какво ще постигнем?

Напомняне.

Заявяване.

Предупреждение.

След тях идва възмездие.

Не знам дали Бог е българин, но ако останем в пашкулите си и той ще се отвърне от нас.

И ще останем какавиди, а шепата пеперуди ще отлетят далеч.

А ние ще останем в тъмнината...

Румяна Ченалова 

4 Коментара

Синята барета

1 year before

На 7 , в дена за пенсии, няколко слабовати старци припаднаха на опашките пред пощите. Защо пред пощите? Защото е тия села няма банкомати, госпожа. И автобуси няма. После, като взеха пенсиите, се наредиха на втората опашка - да платят ток, вода и телефон. После отделиха пари за лекарства, за месеца... Пак след това минаха и си купиха по един хляб и една вафла, за разкош ... Та, тия нещастни хора ли наричате заспали и диванни незнам какви ???? Те нямат пари да отидат до града за лекарства, събират се по 5 - 6 човека и плащат на някого да им ги вземе !! Какъв бунт искате от тия нещастни хора ??

Коментирай

Синята барета

1 year before

Вас, софиянци, една даскалица ви разказа играта, вие мълчите. Сини, пембени зони, жълти павета, знаменца по общината, улиците ви приличат на бахмутски пейзаж. МИтротУ ползвате ли? А да не би да са прекарали канализация в крайните квартали, или всичко тече в най близката река?? Да не продължавам.. Ние ще има , когато Силите решат, госпожа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.