Днес вече никой не говори, не пише… но убитият от полицията по особено жесток начин - с ритници, е все така мъртъв

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/dnes-veche-nikoy-ne-govori-ne-pishe-no-ubitiyat-ot-policiyata-po-osobeno-zhestok-nachin-s-ritnici-e-vse-taka-martav/124392 SvobodnoSlovo.eu
Днес вече никой не говори, не пише… но убитият от полицията по особено жесток начин - с ритници, е все така мъртъв

Днес вече никой не говори, не пише… но убитият от полицията по особено жесток начин - с ритници, е все така мъртъв. 

Мъртъв, разбирате ли?!

Неколцина, дори след това - вече поредно убийство, (при уж опит за задържане) продължават да защитават убийците полицаи, с доводи, че заподозреният бягал…

Никой не оправдава опита за бягство на убития несретник. Хиляди и хиляди, у нас и по света, правят опит да избягат при арест. Представете си ако навсякъде хванат ли опитващ се да избяга заподозрян - на мига да го убиват с ритници…

Вие бихте ли живели в такъв свят, където полицията едновременно установява ред, разследва, издава присъда и убива още на самото място?

За да онагледя, ще дам един пример. Моля да вникнете в същността на примера, а да не правите опит за омаловажаване на сравнението. 

Васил Левски, при задържането му - ами направил е опит да избяга. Не само е бягал, а се е и съпротивлявал при ареста. 

Съпротивлявал се е, но дори онази Империя (която, в онези дни е далеч от днешните стандарти за права и човечност) не е позволявала на всяко заптие (под униформа) да убива. 

Заловен е, заведен до следствени органи, съден и…

И нататък знаете. 

Обесен е. 

Обесен, но с след присъда!

Разбирате ли…

Спускаме се с гнило въже в кладенец от бездушие. Утре пребит с ритници може да е всеки от вашите близки. Или ти самия, който четеш. 

Знайте, че не е много умен човек, който разбира бедата, когато тя вече се е случила. Във всяка една европейска страна (и дори САЩ) след подобно убийство площадите щяха да са пълни. 

Ние обаче преживяме, докато дойде нашия ред в скотобойната!

Христо Христов

10 Коментара

NEMO

преди 4 месеца

ЗАЩО не коментираш факта, че е ЗАПЛАШВАЛ ДЕЦА С НОЖ, а ? Защо мълчиш, че кара като изглавен по тия прави улици ? Само Бог е спасил някой от прегазване .Гледа ли клиповете дето потегля с МРЪСНА ГАЗ от OMV-то и как се включи в движението и щеше да мине през полицая ? Видя ли как взе НА ТАРАН полицейската кола ? Да продължавам ли ? Или на спортистите им позволено всичко, защото прославяли някога България. Благодаря за такава слава, но НЕ Я ЩА. АМАН ОТ КОМПЛЕКСИРАНИ УРКОВЦИ.Народът е казал -ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА. P.S . А да се сравнява ЛЕВСКИ с тоя е ГНУСНО и то за един жалък хонорар

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Христо Христов, толупът е вадил нож на децата, ве...

Коментирай

Алллоу

преди 4 месеца

Не само бой при задържане, ами и смъртна присъда за извергите. С фалшива милост към тях рушим всяко подобие на общество. Тоя христо да вземе да реве за нормалните хора, мачкани от социалните дебили.

Коментирай

Тенчо

преди 4 месеца

Пълна деградация на обществото и селяндурски дебилизъм. Полицията НЯМА ПРАВО ДА ПРАВОРАЗДАВА! Еле да изпълнява смъртни присъди. Това общество не може да има държава. Това общество е само сбор от биологични единици обитаващи една и съща територия.

Коментирай

итт

преди 4 месеца

На въпроса - "Какво ще стане, ако хиляди, които се опитват да осуетят арест бъдат пребивани?" - ами след това хиляди и хиляди няма да си и помислят да осуетят арест, а ние, останалите ще се движим малко по-спокойно по улиците при по-малък шанс да ни прегази глупак, който бяга от полицията! Достатъчно изчерпателно ли е? И тогава глупаците ще имат възможността да бъдат арестувани и да се възползват от правата си за съд и присъда!!!

Коментирай

Боже, мили Боже,

преди 4 месеца

какви долни, дебилизирани, озверели и обезумели от простотия и жестокост скотове живеят на тази пропаднала, насрана, колониална територия! Боже, хвърли огън и жупел и затрий тези гнусни скотове!!!!

Коментирай

П. Василев

преди 4 месеца

До - "Боже, мили Боже" , Кой (коя) си ти, че Съдиш, Обиждаш и дори молиш Бога за Наказание на Твоите СЪНАРОДНИЦИ ?!?!?! ГЛУПОСТА ЧОВЕШКА е БЕЗГРАНИЧНА !!!

Коментирай

бат пешо

преди 4 месеца

големият въпрос е ЗАЩО БЯГА????? . Проблеми със стомаха,или пробеми с ......

Коментирай

Айде, айде

преди 4 месеца

Що за глупост бе това рали преди това и от какво бе продиктувано?! Интересна е завръзката!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.